kızlar aklıma bişe takıldı bakar mısınız lütfeenn =)

kirli.masumiyet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
4
0
ben 2 ay içerisinde estetik yaptırmayı düşünüyorum da bişe takıldı aklıma yardımcı olursanız sevinirim.. tamam ameliyatta burun kemiğini düzeltiyorlar ama burun ucu nasıl oluyor yani benim burnumun ucu biraz etli ve geniş gözüküyor bunu düzeltebiliyorlar mı nasıl yapıyorlar ? bilgilendirirseniz çok mutlu olcam =) şimdiden teşekkürler.. bilmiyorumkismile

cnm estetik demek sadece kemigi düzeltmek demek deilki:)tabiki komple burun ele alınıyorrrrr kusursuz bi burun ucun olsaydı ve kemerin olsaydı işte ozman sadece kemeri alırlardı:)sen doktoruna bırak o gayet güzle yapar:)

sağol canım rahatlattın beni =) forumu uzun süredir talip ediyordum aslında ve senin burnun adına konular bile açılmış :) görmedim ama çok güzel olduğuna eminim yani =) darısı başıma diyorum ve teşekkür ediyorum tekrardan (=

canım sen hiç merak etme benim burun ucumda kalın ve etliydi .genelde açık ameliyat yapıp burun ucundaki kıkırdagı keserek şekil veriyolar .onlar için bu çok basit bi iş :):):):):) yeterki sen olması gereken şekile karar ver ve içine sinsin yüzüne yakışsın gerisi iyi bir doktorun maharatine kalmış :):):

canım estetik ameliyat deyince tabiki sorun olan her taraf düzeltiliyor.şimdi sadece üstteki kemeri alsa senin burun ucun iyice büyük gözükür.Ona göre de burun ucunu küçültüp toparlıyorlar.Sen doktoruna bırak nasıl istediğini tarif et sadece o kadar.bol şanslar..:))

sağolun kızlar =) aslında nsl bi şekil istediğimi bilmiyorum sadece yüzümle orantılı olup doğal dursun yeter bi de çok hafif bi kavis olabilir gerisi sanırım doktora kalıyor =)

Walla aynı şeyi ben de düşünüyorum ki ameliyatı olalı 6 gün oluyor. Acaba üstten açtı mı nasıl yaptı tam idrakinde değilim ama iki yerden dikişim var oda burun kanatlarında. Zaten öyle demişti. Üst tarafı göremiyorum kapalı şuan. Yarın dikişleri aldırcam. Üst taraf ne iş derim belkim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…