Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sizin akıntısı olan bi insan olduğunuzu gösterirKızlar yumurtlama sonrası akıntı koyulaştıysa bu yumurtanın boşa gittiğini yani birleşme olmadığını mı gösterir???
Öyle miHayır sizin akıntısı olan bi insan olduğunuzu gösterir ☺Kremsi beyaz akıntı olursa gebelik belirtisi olabiliyor sadece ama tek başına yeterli değil tabi ki
Peki o birliktelikten ne kadar zaman sonra geliyorHayır sizin akıntısı olan bi insan olduğunuzu gösterir ☺Kremsi beyaz akıntı olursa gebelik belirtisi olabiliyor sadece ama tek başına yeterli değil tabi ki
Yumurtlamadan sonra hep oluyor her günPeki o birliktelikten ne kadar zaman sonra geliyor![]()
Evet. Herkeste olmayabilir tabiYani kremsi beyaz hergün oluyor mu
Bende 9 gün önce yumurtlama gunumdu o günden belli beyaz akıntım oluyorEvet. Herkeste olmayabilir tabi
Yumurtlamadan sonra hep oluyor her gün
Yani bu gebelik göstergesi değil öyle miBende 9 gün önce yumurtlama gunumdu o günden belli beyaz akıntım oluyor
İnşallah gebelik akintisidir bekliyorum senin kaç günün oldu test felan yaptın mı benim yumurtlamadan sonra 9 günüm bekliyoeumYani bu gebelik göstergesi değil öyle mi
Ah keşke allahımİnşallah gebelik akintisidir bekliyorum senin kaç günün oldu test felan yaptın mı benim yumurtlamadan sonra 9 günüm bekliyoeum
Ovulasyon testi felan kullandınız mı benim ilk defa böyle akıntım oluyor hamileyken de olmuştu ama düşük yapmıştım ama bu akıntı fazla olmuyor benim çok nadir ama beyaz akıntı var yani senin nasi akıntının derecesi fazla mi azmi ? bakalım hakkımızda hayırlısı olsunAh keşke allahımyok benim daha yeni 5 gün oldu
testte çıkmaz ki zaten
Evet kullandım, aynen her ay oluyor galiba bu bende ama bu ay deneyince işte heyecan yaptımOvulasyon testi felan kullandınız mı benim ilk defa böyle akıntım oluyor hamileyken de olmuştu ama düşük yapmıştım ama bu akıntı fazla olmuyor benim çok nadir ama beyaz akıntı var yani senin nasi akıntının derecesi fazla mi azmi ? bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hakkimizda hayırlısı olsun Allalh isteyen herkese versin inşaallahEvet kullandım, aynen her ay oluyor galiba bu bende ama bu ay deneyince işte heyecan yaptım![]()