• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar Akıntı Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi NuuNu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Kızlar yumurtlama sonrası akıntı koyulaştıysa bu yumurtanın boşa gittiğini yani birleşme olmadığını mı gösterir???

Akıntıdan böyle bir şey anlaşılamaz bence. 🤔

Kızlar yumurtlama sonrası akıntı koyulaştıysa bu yumurtanın boşa gittiğini yani birleşme olmadığını mı gösterir???
Hayır sizin akıntısı olan bi insan olduğunuzu gösterir ☺️Kremsi beyaz akıntı olursa gebelik belirtisi olabiliyor sadece ama tek başına yeterli değil tabi ki

Hayır sizin akıntısı olan bi insan olduğunuzu gösterir ☺Kremsi beyaz akıntı olursa gebelik belirtisi olabiliyor sadece ama tek başına yeterli değil tabi ki
Öyle mi 🤭😍

Hayır sizin akıntısı olan bi insan olduğunuzu gösterir ☺Kremsi beyaz akıntı olursa gebelik belirtisi olabiliyor sadece ama tek başına yeterli değil tabi ki
Peki o birliktelikten ne kadar zaman sonra geliyor 🙏🏻

Yani kremsi beyaz hergün oluyor mu

İnşallah gebelik akintisidir bekliyorum senin kaç günün oldu test felan yaptın mı benim yumurtlamadan sonra 9 günüm bekliyoeum
Ah keşke allahım 🙏🏻😢 yok benim daha yeni 5 gün oldu 😣 testte çıkmaz ki zaten

Ah keşke allahım 🙏🏻😢 yok benim daha yeni 5 gün oldu 😣 testte çıkmaz ki zaten
Ovulasyon testi felan kullandınız mı benim ilk defa böyle akıntım oluyor hamileyken de olmuştu ama düşük yapmıştım ama bu akıntı fazla olmuyor benim çok nadir ama beyaz akıntı var yani senin nasi akıntının derecesi fazla mi azmi ? bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Ovulasyon testi felan kullandınız mı benim ilk defa böyle akıntım oluyor hamileyken de olmuştu ama düşük yapmıştım ama bu akıntı fazla olmuyor benim çok nadir ama beyaz akıntı var yani senin nasi akıntının derecesi fazla mi azmi ? bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Evet kullandım, aynen her ay oluyor galiba bu bende ama bu ay deneyince işte heyecan yaptım 😞

Back