kizlar akil verinnnn

arkadaşlar tekrar anlatıyorum beni terk eden çocuk benim çok samimi bir erkek arkadaşımın face'de resimlerime yaptığı yorumlardan işgillenip onu sevgilim sandığından ötürü sanırım çocuğa mesaj atmış çocukta bunu tersleyince özür dilerim yanlışlık oldu deyip konuyu kapatmis benim feysim de zaten ekli değil ben kimseyle çıkmıyorum zaten çıkamam aklım ve kalbim hala onda iken bu kadar basit ben anlatamadım ya da yanlış mı anlatıyorum bilmiyorum

eski sevgilin facebookunda neden hala ekli?
sen evlenmişsin boşanmışsın akıllanmadın mı erkeklerden?
facebookta samimi yorumlara nasıl izin veriyorsun?
iki ay geçmeden başka birini radarına nasıl sokuyorsun?

bunlar sorulur birileri çıkıpta senin istediğin gibi pişman olmuş sürünüyor kıskanıyor demez..dememeli...

akıllanmalısın.

eski sevgilin facebookunda neden hala ekli?
sen evlenmişsin boşanmışsın akıllanmadın mı erkeklerden?
facebookta samimi yorumlara nasıl izin veriyorsun?
iki ay geçmeden başka birini radarına nasıl sokuyorsun?

bunlar sorulur birileri çıkıpta senin istediğin gibi pişman olmuş sürünüyor kıskanıyor demez..dememeli...

akıllanmalısın.
vay arkadaş ya bir oku sonra yazdıklarımı herkes saçma sapan şeyler yazmış kimseyi radarıma soktuğum falan yok çocuk resmime yorum yapmış çok tatlı çıkmışsın veya işte bu resim güzel çıkmış gibi yorumlar yapıyor o da bunları görmüş kıskanmış olay bundan ibaret allah aşkına git başka yorum yapmayın çünkü gerçekten sorduğum sorunun çok dışına çıkıp baya bi saçmalamaya kızlar gerçekten yardımcı olacağınızı yerde bizde uydurup uydurup ben iyice yerin dibine sokuyorsunuz burada

vay arkadaş ya bir oku sonra yazdıklarımı herkes saçma sapan şeyler yazmış kimseyi radarıma soktuğum falan yok çocuk resmime yorum yapmış çok tatlı çıkmışsın veya işte bu resim güzel çıkmış gibi yorumlar yapıyor o da bunları görmüş kıskanmış olay bundan ibaret allah aşkına git başka yorum yapmayın çünkü gerçekten sorduğum sorunun çok dışına çıkıp baya bi saçmalamaya kızlar gerçekten yardımcı olacağınızı yerde bizde uydurup uydurup ben iyice yerin dibine sokuyorsunuz burada
100 ayrı yere yazdım ekli değil diye hala aynı şekilde yorum yapıyorsunuz ben bir türlü anlamadım neyin kafasını yaşıyorsunuz ya

100 ayrı yere yazdım ekli değil diye hala aynı şekilde yorum yapıyorsunuz ben bir türlü anlamadım neyin kafasını yaşıyorsunuz ya
Yazdığınız konuda aradan iki ay geçti biri var hayatımda yazmışsınız tam olarak burdan ne anlamamız gerekiyor acaba

X