• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar akil verin lutfen

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Bir kac gun oncede yazdim ama kimse cevap yazmadi okuyanlar hatirlar belki. Yani adetten sonra(kisa sureli kanama oldu) bunlari yasamak mumkun olurmu gercekten hala arada kasik agrisi yasiyorum dun aksam goguslerim igne batmasi gibi acidi sonra kasiklarimda 2 3kere pit pit atma hissettim. Adet bitiminden beri devam ediyor.
Oyle cok kafaya takan biride degilim zaten bir evladim var ikinci rabbim nasip ederse gelsin diyorum.
Test yap kan ver diyenler olcak ama o suan pek mumkun degil bazi durumlardan dolayi
:KK43:

Bir kac gun oncede yazdim ama kimse cevap yazmadi okuyanlar hatirlar belki. Yani adetten sonra(kisa sureli kanama oldu) bunlari yasamak mumkun olurmu gercekten hala arada kasik agrisi yasiyorum dun aksam goguslerim igne batmasi gibi acidi sonra kasiklarimda 2 3kere pit pit atma hissettim. Adet bitiminden beri devam ediyor.
Oyle cok kafaya takan biride degilim zaten bir evladim var ikinci rabbim nasip ederse gelsin diyorum.
Test yap kan ver diyenler olcak ama o suan pek mumkun degil bazi durumlardan dolayi
:KK43:
o 27 sınde olan adet kanamasıysa su an gogus hassasıyetın bıtmelı yumurtlama donemınde bazılarında olur yıne hasssasıyet acı falan ( mısal bende ) ama arada bı ındıgı duzeldıgı zaman olmalı adetten kurtulmussun gibi şişliğin gıtmıs olmalı. 2 kg odem topluyorum ben mısal bıttıgı gunun ertesı iniyorum balon gibi:D bı kac hafta sonra tekrar hassasıyet baslıyo hmm dıyorum yumurtlama gunum gelmıs. 35 50 arası degısen adetım oldugu ıcın. anlatabıldım mı bılmem de :D herkes de bu o kaa farklı kı :D yanlıs bısı soylemekten de cekınıyorum ^^ ınsallah hayırlısıyla cocugumuz olur ^^

o 27 sınde olan adet kanamasıysa su an gogus hassasıyetın bıtmelı yumurtlama donemınde bazılarında olur yıne hasssasıyet acı falan ( mısal bende ) ama arada bı ındıgı duzeldıgı zaman olmalı adetten kurtulmussun gibi şişliğin gıtmıs olmalı. 2 kg odem topluyorum ben mısal bıttıgı gunun ertesı iniyorum balon gibi:KK70: bı kac hafta sonra tekrar hassasıyet baslıyo hmm dıyorum yumurtlama gunum gelmıs. 35 50 arası degısen adetım oldugu ıcın. anlatabıldım mı bılmem de :KK70: herkes de bu o kaa farklı kı :KK70: yanlıs bısı soylemekten de cekınıyorum ^^ ınsallah hayırlısıyla cocugumuz olur ^^
Aynen canim normalde hepsi geciyor bende agri aci falan bu sekilde devam etmesi kafami karistirdi zaten. Bazen vucudumuz bize oyun oynuyor oylede olabilir bilemiyorumki :( senin adet dongunde baya uzuyormus benimde son 3aydir 34 gunde bir oldum gecen ay 27.gun oldu 1 hafta onceden. Yumurtlama ne zaman olur bu yuzdende anlayamiyoruz zaten

Aynen canim normalde hepsi geciyor bende agri aci falan bu sekilde devam etmesi kafami karistirdi zaten. Bazen vucudumuz bize oyun oynuyor oylede olabilir bilemiyorumki :( senin adet dongunde baya uzuyormus benimde son 3aydir 34 gunde bir oldum gecen ay 27.gun oldu 1 hafta onceden. Yumurtlama ne zaman olur bu yuzdende anlayamiyoruz zaten
bende polıkıstık over var .o yuzden döngum bıle yok :KK23: hamıle kalsam anlamam bile :KK33: içime dogması lazım ki test yapayım :) hayırlısı olsun ^^ test yapabılsen keske ^^ ben ınternetten aldıydım 50 lı kocam hemen bilmesin olursam da dıye. suprız :KK72: kısmetten ote yok yok. ınsallah hamılesındır ^^

bende polıkıstık over var .o yuzden döngum bıle yok :KK23: hamıle kalsam anlamam bile :KK33: içime dogması lazım ki test yapayım :) hayırlısı olsun ^^ test yapabılsen keske ^^ ben ınternetten aldıydım 50 lı kocam hemen bilmesin olursam da dıye. suprız :KK72: kısmetten ote yok yok. ınsallah hamılesındır ^^
Orasi oyle tabi canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah :KK36:

Back