Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kullandım ondan basta guzeldi ama sonraki kullandiklarim guzel degildi makina düşünuyorum ama hiç kullanmadim onuda karar veremedimAğda bandı istemiyorum demişsin gerçi ama. Bim de satılan bant çok etkili.markasini hatırlamıyorum bı ara kullanıyorum gayet güzel alıyordu bide her bölgeye ayrı bant var paketin icinde
Makine banttan daha rahat ama koltuk altlarında kararma yapiyo bı sure sonraEvet kullandım ondan basta guzeldi ama sonraki kullandiklarim guzel degildi makina düşünuyorum ama hiç kullanmadim onuda karar veremedim
Bende onlardan düşünüyorum ama kalip olaninda rol on a guvenemedim yoksa ondan alacaktim bide bu inci agdalar var onlari kötulediler hiç iyi degilmiş ama konserve ve kalip agdada ona bebziyo bez kullanmiyosunBen bir tane marka keşfettim tavsiye ederim. Depilissima Konserve Ağda. Çok memnun kaldım. Bikini koltuk altına. Roll onunu bacak için sipariş verdim ama daha denemedim.
Bu size yazdığım ağda biraz pahalı ithal. Ama çok güzel. Ağrı acı hissetmiyorsun. Bir de yapış yapış kalmıyor. Ben çok rahat ettim.Bende onlardan düşünüyorum ama kalip olaninda rol on a guvenemedim yoksa ondan alacaktim bide bu inci agdalar var onlari kötulediler hiç iyi degilmiş ama konserve ve kalip agdada ona bebziyo bez kullanmiyosun
Sanirim bende öyle yapicağim araştitdim biraz en iyi agda o agdalar makinayla beraber set ondan alacagm teşekkurlerBu size yazdığım ağda biraz pahalı ithal. Ama çok güzel. Ağrı acı hissetmiyorsun. Bir de yapış yapış kalmıyor. Ben çok rahat ettim.
internetten mi alıyorsunuz ? tanaçan aslında adı. bu ağdanın azaltma özelliği var mı merak ediyorumBen bir tane marka keşfettim tavsiye ederim. Depilissima Konserve Ağda. Çok memnun kaldım. Bikini koltuk altına. Roll onunu bacak için sipariş verdim ama daha denemedim.
bi de yüzüme yanaklarıma, favori bölgeme tanaçan yapsam bi sıkıntı olur mu koparma falan ? yani deriyi yırtma ? yoksa güvenilir mi?Bu size yazdığım ağda biraz pahalı ithal. Ama çok güzel. Ağrı acı hissetmiyorsun. Bir de yapış yapış kalmıyor. Ben çok rahat ettim.
Ben yaptim yüzüme memnun kaldım. Azaltma yapar mı bilmiyorum ama iyi yapılar sir ağda yıllar içerisinde azaltıyor onu biliyorum. Bacaklarım ve bikini bölgeme yıllardır aynı kisiye gidiyorum. Epey azaldi.bi de yüzüme yanaklarıma, favori bölgeme tanaçan yapsam bi sıkıntı olur mu koparma falan ? yani deriyi yırtma ? yoksa güvenilir mi?