• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar agda konusunda yardima ihtiyacim var hangi ürünü almalıyim karar veremedim

Gulefsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
14
3
36
26
Vucudun her bölgesine farkli agda uygulaniyor ve ben koltuk alti ve bikini bölgesine göre bir ürün almak istiyorum agda bantlarinda memnun değilim belki markadandir bilimiyorum ne önerirsiniz

Ağda bandı istemiyorum demişsin gerçi ama. Bim de satılan bant çok etkili.markasini hatırlamıyorum bı ara kullanıyorum gayet güzel alıyordu bide her bölgeye ayrı bant var paketin icinde

Ağda bandı istemiyorum demişsin gerçi ama. Bim de satılan bant çok etkili.markasini hatırlamıyorum bı ara kullanıyorum gayet güzel alıyordu bide her bölgeye ayrı bant var paketin icinde
Evet kullandım ondan basta guzeldi ama sonraki kullandiklarim guzel degildi makina düşünuyorum ama hiç kullanmadim onuda karar veremedim

Ben bir tane marka keşfettim tavsiye ederim. Depilissima Konserve Ağda. Çok memnun kaldım. Bikini koltuk altına. Roll onunu bacak için sipariş verdim ama daha denemedim.

Ben bir tane marka keşfettim tavsiye ederim. Depilissima Konserve Ağda. Çok memnun kaldım. Bikini koltuk altına. Roll onunu bacak için sipariş verdim ama daha denemedim.
Bende onlardan düşünüyorum ama kalip olaninda rol on a guvenemedim yoksa ondan alacaktim bide bu inci agdalar var onlari kötulediler hiç iyi degilmiş ama konserve ve kalip agdada ona bebziyo bez kullanmiyosun

Bende onlardan düşünüyorum ama kalip olaninda rol on a guvenemedim yoksa ondan alacaktim bide bu inci agdalar var onlari kötulediler hiç iyi degilmiş ama konserve ve kalip agdada ona bebziyo bez kullanmiyosun
Bu size yazdığım ağda biraz pahalı ithal. Ama çok güzel. Ağrı acı hissetmiyorsun. Bir de yapış yapış kalmıyor. Ben çok rahat ettim.

internetten mi alıyorsunuz ? tanaçan aslında adı. bu ağdanın azaltma özelliği var mı merak ediyorum

Bu size yazdığım ağda biraz pahalı ithal. Ama çok güzel. Ağrı acı hissetmiyorsun. Bir de yapış yapış kalmıyor. Ben çok rahat ettim.
bi de yüzüme yanaklarıma, favori bölgeme tanaçan yapsam bi sıkıntı olur mu koparma falan ? yani deriyi yırtma ? yoksa güvenilir mi?

bi de yüzüme yanaklarıma, favori bölgeme tanaçan yapsam bi sıkıntı olur mu koparma falan ? yani deriyi yırtma ? yoksa güvenilir mi?
Ben yaptim yüzüme memnun kaldım. Azaltma yapar mı bilmiyorum ama iyi yapılar sir ağda yıllar içerisinde azaltıyor onu biliyorum. Bacaklarım ve bikini bölgeme yıllardır aynı kisiye gidiyorum. Epey azaldi.

Back