Kızlar adetle başım dertte :(

aysenazz0606

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Kızlar benim en son ilişkim 7 ay önce oldu o günden beri adetim düzensiz çıldırcam geçen ay 20 gün adetim sürmüstü lekelenme oldu azaldı çoğaldı derken tam 20 gün sürdü ve geçen ayın 9 unda bitmişti şimdi 40 güne yakın oldu gene kanamam yok 7 ay önceki ilişkiden hamile kalmış olsam herhalde minnacıkta olsa göbeğim çıkardı doktora gittim geçen acile ultrasonla baktı ve ciğer röntgeni çekti bir şey çıkmadı ama hamilesin falanda demedi olsa söylerdi herhalde ama kafayı yicem olsam bir dert olmasam bir dert

Kesinlikle dr a gitmelisin. Hormonlarina, kist vs. baktır canim

7 aydır hamile olsan fark etmemene imkan yok. Başka bir problemin vardır ihmal etme geçmiş olsun.

Ballar;
Hormon testi falan yaptırdım zaten akne ilack roaccutane kullandığım için sürekli hormon testi yaptırıyorum doktora gösterdim bir şey yok denildi hiç bir şey çıkmıyor ne olacak bilmiyorum

O zaman mevsim geçişinden stresten falan etkilenmişsindir. Civanperçemi çayı da çok iyi düzenliyor.

Vallahi başım çatlıyor gecikmesin diye ilaç bile içmiyorum 1 hafta daha olmazsam içeceğim civanperçemi

Kadın Doktoruna gitmen şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…