- 10 Haziran 2024
- 294
- 144
- 18
- 27
- Konu Sahibi suuuduru68
Kızlar adetine 6 gün kala idrar testi negatif olup sonra pozitifi görenler var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün daha çoook erkenKızlar adetine 6 gün kala idrar testi negatif olup sonra pozitifi görenler var mı?
![]()
6 gün daha çoook erken
Sizin nekadar var?Hepimiz öyleyiz inanınama stres her kötülüğün anası biraz daha bekleyelimm
Çatlamanın 6. Günü dahaSizin nekadar var?![]()
5 nisanda adetiniz mi gelmesi gerekiyor?Çatlamanın 6. Günü daha![]()
Evet5 nisanda adetiniz mi gelmesi gerekiyor?
heycanla beklicez ozaman
İnşallah gelmezler bu ayyyheycanla beklicez ozamanbenimde 2 nisanda gelmesi gerekiyor
İnşallah ya tek duamİnşallah gelmezler bu ayyy![]()
Kasıklarımda ağrı var mekik çekmişim gibi ama başka yok göğüslerde falan. Sizin var mıİnşallah ya tek duambelirti var mı?
Test yaptınız mı acaba bende bu durumdayım bekliyorum şuanBenim sadece göğüslerimde cok hafif ağrı var başka hiçbirşey yok daha şuanlık.
yaptım canım doktorada gittim pozitif hamileymişim senin sonuçun ney?Test yaptınız mı acaba bende bu durumdayım bekliyorum şuan
Tebrik ederim belirtileriniz nelerdi pekiyaptım canım doktorada gittim pozitif hamileymişim senin sonuçun ney?![]()
yaptım canım doktorada gittim pozitif hamileymişim
tebrik ederimmmm darısı isteyenlere inşallah. Süreciniz nasıl ilerledi kaç gün geciktiniz direk pozitif gördünüzmü değerleriniz kaçtı acabayaptım canım doktorada gittim pozitif hamileymişim senin sonuçun ney?![]()
Bekliyorum pazartesi test yapacağım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen herkese nasip etsin rabbimyaptım canım doktorada gittim pozitif hamileymişim senin sonuçun ney?![]()
Teşekkür ederim belirtilerim aslında ilk olarak hiçbir regl belirtim olmamasıydı sonra miğde bulantısı vardı çok az ve karnımın alt kısmına bişeyler batıp batıp geri geçiyordu bu batmada zaten hamilelik belirtileriymiş doktor dediTebrik ederim belirtileriniz nelerdi peki![]()