cnm ancak erken gebelikte görebilirsin bunu erken gebelik testi yap olmazsa...Arkadaslar adetıme 6 gun kaldı hamılelık belırtılerı var test yapcam sızce cıkar mı negatıf cıkmasından korkutugum ıcın sıze soruyorum
Arkadaslar adetıme 6 gun kaldı hamılelık belırtılerı var test yapcam sızce cıkar mı negatıf cıkmasından korkutugum ıcın sıze soruyorum
cnm ancak erken gebelikte görebilirsin bunu erken gebelik testi yap olmazsa...
bence sen en güzeli regl tarihini bekle cnm belirtiler psikolojikde olabilir.bekleyemem dersen bi kan ver ne kaybedersin ki belkide güzel haber vardır.kanda çıkar diye düşünüyorum.
evt cnm deneyip görenler var ama bizim burdan bir arkadaş yaptı adet gününde ancak pozitifi gördü tavsiyem yinede beklemen tabi.....bu test 6 gun kalayı da gosterır mı
evt cnm deneyip görenler var ama bizim burdan bir arkadaş yaptı adet gününde ancak pozitifi gördü tavsiyem yinede beklemen tabi.....
ya pozitifse :)cok korkuyorum negatıf cıkmasından o yuzden cok kararsıızm:44:
ya pozitifse :)
ayy ınsaallah bır de dıyolarkı sabah kı ıdrarında daha net cıkıyomus ölemi acaba bılgınız var mı
gebelik hormonu döllenmeden 10 gün sonra idrarda görülür ve sabah idrarında daha iyidir
6gun kalaa kan testınde cıkar demi
merhaba ...benim de adetime 6 gün kaldı beklemedeyim bende ..hayırlısı inşallah hakkımız da..bugün ben bir de ovulasyon testi yaptım iki çizgi de koyu renkte çıktı hala mı yumurtluyorum anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?