• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adetime 6 gun kaldı yardımmmmmm

Cansuds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
133
3
33
Ankara
Arkadaslar adetıme 6 gun kaldı hamılelık belırtılerı var test yapcam sızce cıkar mı negatıf cıkmasından korkutugum ıcın sıze soruyorum

Arkadaslar adetıme 6 gun kaldı hamılelık belırtılerı var test yapcam sızce cıkar mı negatıf cıkmasından korkutugum ıcın sıze soruyorum

Bence sen en güzeli regl tarihini bekle cnm belirtiler psikolojikde olabilir.bekleyemem dersen bi kan ver ne kaybedersin ki belkide güzel haber vardır.kanda çıkar diye düşünüyorum.

merhaba ...benim de adetime 6 gün kaldı beklemedeyim bende ..hayırlısı inşallah hakkımız da..bugün ben bir de ovulasyon testi yaptım iki çizgi de koyu renkte çıktı hala mı yumurtluyorum anlamadım ki

merhaba ...benim de adetime 6 gün kaldı beklemedeyim bende ..hayırlısı inşallah hakkımız da..bugün ben bir de ovulasyon testi yaptım iki çizgi de koyu renkte çıktı hala mı yumurtluyorum anlamadım ki

bende cok zor tutuyorum kendımı test yapmamak ıcın

Bende tesaduf eseri adetime 8 gun varken yapmistm silik cikti hergun tekrarladim gittikce koyulasti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende negatifi görmekten o kadr çok korkuyordum ki.. ama hamile olduğumu öğrendim zaten ilk denememizdi. canım adetim 11 gün gecikti ve ben strestendir die bekledim mide bulantım başlayınca test yaptım :17:

Sana şunu söyleyim adetimden bir gün önce iki test yaptım çıkmadı ama tam adet günü yaptım ve pozitif bence sabret çok büyük hayal kırıklığı oluyor çünkü. Sonuçta her şey kısmet

Back