Yokki biseKızlar adetime 5hün var gebelik testime bakarmısınız
Ama adet geçmeden sonuç verirmiBen de pozitif gordum bence yarin kaset test yapin erken gebelik testlerine gore daha iyi sonuclar veriyor ben adetten 4 gun once kaset testte silik gormustum
Hayır var. Tahminen beta 40 civarı. 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah vardır. Şimdiden hayırlısı olsuno zaman görmek istediğim için gördüm ben
İnşallahHayır var. Tahminen beta 40 civarı. 2 gün sonra testi tekrarlayın. İnşallah vardır. Şimdiden hayırlısı olsun
Hikayen benimle aynı şuan 3. Bebeğime hamileyim inşallahİnşallah9ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuştu 3ay korunduk 6qydırda korunmuyoruz olmadı her ay belki diye umutlanıyorum bu ayda boynumda ve belimde ağrı var birde göğüslerim sert değil ama ağrıyor yine umutlandım belkide Piskolejikman bilmiyorum
Oyyy maşallahHikayen benimle aynı şuan 3. Bebeğime hamileyim inşallahdarısı size var gibi duruyor ama iki gün sonra kan verin belli olur. Kaset testte yapabilirsin
6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyorOyyy maşallahsiz kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız
Ben kaset test yapmıştım. 5 gün kala. Çok silikti ama varmış. Şu an 24 haftalık olduk. Sağlıkla siz de kucağınıza alın inşallahTesti böyle olup hamile olan varmı acaba
6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyor
Ben kaset test yapmıştım. 5 gün kala. Çok silikti ama varmış. Şu an 24 haftalık olduk. Sağlıkla siz de kucağınıza alın inşallah
Yaa aynısı peki bi tedavi falan gördünüzmü yani eğer bu ayda olmazsa doktora gitsemmi6 ay sonra kaldım 3 ay korunmuştuk toplamda 9 ay sonra oluyor
İnşallah teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinBen kaset test yapmıştım. 5 gün kala. Çok silikti ama varmış. Şu an 24 haftalık olduk. Sağlıkla siz de kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?