• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar adetim gelmedi kistmi acaba

DOGA6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
579
2
96
Konya
kızlar adetim 3 gün gecikti hiç belirti yok akıntım cok bu arada kistmi var yine diye korkuyorum hamişmiyim desem eşimin durumunu söylemiştim varikosel+sınırlı sperm.olabilirmiki ama imkansız onun için test falan yaptırmadım kisti olanlar adet gecikmesinin yanında akıntı artması da oldumu sizde

canım niye böyle düşünüyosun bence hamile olabilirsin test yap derim benimde günüm bugün olmazsam yarın sabah yapıcam

Canım benim bir arkadaşımda da kist problemi vardı adetleri gecikir ve akıntısı çok olurdu.Ama bu hamile olamazsın anlamına gelmez bir test yap eğer negatifse kistmi diye doktora başvurursun.İnşallah hamişsindir:))

canım niye bu kadar olmaz gözüyle bakıyosunki allah ne mucizeler yaratıyor allah büyük unutma o ol demeden hiç birsey olmaz hepimiz tedavi görüyoruz dr olur gözüyle baktıgı zamanlarda gene olmuyo sen testini al yap allaha tevekkül et inş. hamilesin canım kalbini ferah tut........

canım olmaz deme rabbim isterse herşey mümkün test yap inşallah hamişsindir değilsende canın sağolsun kistin tedavisi var hem birçok kist adetle birlikte yok oluyormuş güzel düşünelim güzel şeyler olsun dimi tatlım

slm cnm oncelikle sunu soyliyim insallah hamilesindir benimde ayni problemlerim vardi benim 4 ay gelmedigide oluyodu kistenmis akinti normal cnm bende adet oluyomus gibi akintim vardi insalllah hamilesindir bence testyaptir

iki kere kist ameliyatı geçirmiş biri olarak, kadınlar her adet olmayışında kistim mi var diye şüphe duymamalı, tamam onunda etkisi olabilir ama daha çok yaşanılan faktörler, hava , hormonlar bunu etkiliyor, test yaptırın rahat edin bir. inşallah hamilesinizdir, inş.inş.....
hayırlısı olsun. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inş.
Akıntı konusuna gelince adet öncesi, kullanılan ilaçlar ve bazende tüplerin içi zehirli sıvıyla dolu olabiliyor ( bu da aşırı su gibi akıntıya sebebiyet veriyor.) bu da spermleri dışarı atıyor, böylelikle normal yoldan hamile kalamıyorsunuz.

Kizlar Bugün Adet Oldum Dra Gitmedim Biraz Tedaviye Ara Vereceğim Zaten Olmuyorda Onun Için Psikolojim Berbat.tedavi Filan Yok Artik Biraz Dinleneyim Canlarim Cok Sagolun Inşallah Sizlerin Hamişlik Haberini Alirim

adetin sitresten gelmemiş olabilir.... bazen aksaklıklar olabilir geçmiş olsun kist olcağını sanmıyoruma.s.

Doğa6 sana hak veriyorum.İnsan bir sürü çaba sarfediyo sonra elinde koca bir hiç olunca doktora gitmekte istemiyo.Ama ümidini kırma arkadaşım Allah'ın izniyle birgün bizlerde hamile kalırız.Benim çok arkadaşım var seneler sonra hamile kalan.Tabi bizlerin inşallah seneler sürmez.Bu arada doktorunu bırakmasan iyi olur.Hazır bişeylere başlamışsın yarım bırakma.En azından çok ara verme.Biraz kafanı dinle sonra yine devam.

kızlar Adetim 3 Gün Gecikti Hiç Belirti Yok Akıntım Cok Bu Arada Kistmi Var Yine Diye Korkuyorum Hamişmiyim Desem Eşimin Durumunu Söylemiştim Varikosel+sınırlı Sperm.olabilirmiki Ama Imkansız Onun Için Test Falan Yaptırmadım Kisti Olanlar Adet Gecikmesinin Yanında Akıntı Artması Da Oldumu Sizde

Doga Merhaba, Adet Gecikmeni Kiste Bağlama Bence. Ben De ç.kisti Olduğunu 1 Hafta önce öğrendim.8 Aylik Evliyim Ve Bebek Düşünürken Normal Bir Kontrolde Ortaya çikti. Ama Hiçbirzaman Geç Adet Olmadim. Ki 4 Tane Kist çikti. Adetlerim Oldukça Düzenli.27 Veya 28 Günde Bir Mutlaka Olurum.

Arkadaslar benim adetim en son 7 augustus geldi.adet bittikten 5gun sonra klomene basladim 10gun boyunca yuttum
normalde 7ekim adetim gelecekti gelmedi,hapi yutali beride kasikta agri var ayni adet gorecekmisim gibi.simdi diyorum
yoksa bende kist mi varda ondan adet gelmedi,kasik agrisida kisten mi oluyor.Hamileyim desem hiç bi belirti yok ne olur yardimci olun bana.
Sizce nedir.

Back