Vala benim ikisi artimedti bı tanesi farklıydı 3 erken gebelik testimde bu şekilde çıktı.ama inanın bende güvenmiyorum testlere.gerci okadar ovulen prodüktör erken testte beni hamile yapmıştı çok heyecanlanmıştım ama kanda yoktu ve hamile değildim oyuzden Rabbim nasip etmiş olsun inşallahSizinde testiniz Artimed mi? Bende de aynı durum var ama gecikmem yok iki gün üst üste yaptım ikisinde de hemen belirdi ikinci çizgi ikinci gün daha pembe ve kalın bi çizgi oldu güvenemiyorum herkes kötü dediği için kan testin negatif çıktı ama
Ay kızlar benimde 4 gündür hareket halindeyken kasığım çok ağrıyor iğne batıyor sanki ve minik minik kanamalarım oluyor şuan reglime 4 gün var yarın bir doktora gideceğim ama ilk defa oluyor böyle bir şey acaba bebiş mi geliyor diye düşündüm ama kafam çok karışıkUmarım sende hamilesindir regle bir hafta kala sende de sol kasıkta batma hissi oldu mu ara ara sanki iğne batırıyormuş gibi
Bebiş varsa da regl sancısı gibi olabiliyormuş canım bence kanda baktır bir an önce ve paylaş bize de lütfenBugün bide böyle adet sancım oldu hafif bı geldi gitti.dedim heralde geliyor die kan testine gitmedim ama gelen giden yok çok şükür
Ya inşallahBebiş varsa da regl sancısı gibi olabiliyormuş canım bence kanda baktır bir an önce ve paylaş bize de lütfen
Bence buarada doktora git canim minik kanamalar belki varsa bebisini etkilerAy kızlar benimde 4 gündür hareket halindeyken kasığım çok ağrıyor iğne batıyor sanki ve minik minik kanamalarım oluyor şuan reglime 4 gün var yarın bir doktora gideceğim ama ilk defa oluyor böyle bir şey acaba bebiş mi geliyor diye düşündüm ama kafam çok karışık
<5 yazıyorNegatif bile olsa değer kaç çünkü hcg 5 ise negatif ama 6 ise pozitif ve her gün artan bir şey bu test elindeyse bak söyle bana
O zaman bence bir süre bekle zaten varsa kendini belli edecek güzel kardeşimYa inşallahama böle diğer regl ağrım gibi değil böyle hafif bişey oluyor sonra geçiyor.eminde olamıyorum.hani şiddetli ağrı oluyor diyolar ya hiç öyle biseyin yok.belkide negatif lafını duymamak için bazı şeyleri es geçiyorum heralde.kan testinden birazda oyuzden vazgeçtim diyebilirim
Evet yarın gideceğim bakalımBence buarada doktora git canim minik kanamalar belki varsa bebisini etkiler
Buarada ben artık ümidimi kestim bugün gecikmenin 9.gunu ama test yaptım çok belli belirsiz çizgi çıktı.eger var olmuş olsaydı daha koyulasmaya başlardı.ben evlendim sanki.umarim sizde güzel gelişmeler olur.guzel haberler alırsınız,Evet yarın gideceğim bakalım
Ben elendim demek istedim yanlış yazmışımBuarada ben artık ümidimi kestim bugün gecikmenin 9.gunu ama test yaptım çok belli belirsiz çizgi çıktı.eger var olmuş olsaydı daha koyulasmaya başlardı.ben evlendim sanki.umarim sizde güzel gelişmeler olur.guzel haberler alırsınız,
Daha da artimed test almam bir tane doğru testi yok heralde müthiş hayal kirikligiBen elendim demek istedim yanlış yazmışım
Ay var gibi ama saatte erkenken bir kan testi mi versenizDaha da artimed test almam bir tane doğru testi yok heralde müthiş hayal kirikligi
Yok inancım kalmadı çünkü önceki testler daha belirgindi.gun geçtikçe betanin yükselmesi lazım ve daha belirginlesmesi lazım.bu ay testlerle sinaniyorum resmenAy var gibi ama saatte erkenken bir kan testi mi verseniz
Kan verdin mi canım sonucun ne olduYok inancım kalmadı çünkü önceki testler daha belirgindi.gun geçtikçe betanin yükselmesi lazım ve daha belirginlesmesi lazım.bu ay testlerle sinaniyorum resmken
Yok canım vermedim durum bundan ibaret olunca açıkçası kandada negatif görmek istemedim psikoloji açısından gerçi regl gelse doktor ikinci günü çağırdı yumurta geliştirmek için iğne varmış ona başlatacak ama regl gelmeyince oda ertelenio malesefKan verdin mi canım sonucun ne oldu
Ben az önce regl oldum canım olmasaydim yarın kan verecektim ama bence kan ver belki senin kanda çıkar inşallah hamilesindirYok canım vermedim durum bundan ibaret olunca açıkçası kandada negatif görmek istemedim psikoloji açısından gerçi regl gelse doktor ikinci günü çağırdı yumurta geliştirmek için iğne varmış ona başlatacak ama regl gelmeyince oda ertelenio malesef
Yaaaa olsun canım bozma moralini bidahaki ay inşallah.Rabbim sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin.Ben az önce regl oldum canım olmasaydim yarın kan verecektim ama bence kan ver belki senin kanda çıkar inşallah hamilesindir
Öyle deme inşallah hamilesindir senin gecikmen baya oldu kan verYaaaa olsun canım bozma moralini bidahaki ay inşallah.Rabbim sana ve isteyen herkese evlat nasip etsin.Bende bakicam artık bikac gün daha gelmezse dediğin gibi yaparım ama inan hiç umutlu değilim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?