• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar adetim 5 gün gecikti bakarmisiniz sizde çizgi goruyormusunuz

Emnsrn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
88
32
8
36
1000023988.jpg
1000023987.jpg

İki tane artimed bir tanede bilmediğim bir marka yapmıştım 3 4 gün önce onlarda bu şekilde cikmisti

Eklentiler

• 1000023703.jpg
    1000023703.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 85
  • 1000023702.jpg
    1000023702.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 82
İki tane artimed bir tanede bilmediğim bir marka yapmıştım 3 4 gün önce onlarda bu şekilde cikmisti
Canım bu testten bende yaptım adete 3 gün kala bende de silik çizgi çıktı yarın regl günüm olmazsam bende kan vereceğim ama sanki regl olacakmışim gibi karnim ağrıyor sanki yok gibi de

Eklentiler

• IMG_20250111_000426.jpg
    IMG_20250111_000426.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 77
Canım bu testten bende yaptım adete 3 gün kala bende de silik çizgi çıktı yarın regl günüm olmazsam bende kan vereceğim ama sanki regl olacakmışim gibi karnim ağrıyor sanki yok gibi de
Umarım vardır arkadaşım.ama inan benim fiziksel hiçbir belirtim yok sadece reglim gecikti ve sürekli aglak bı haldeyim🙂

Umarım vardır arkadaşım.ama inan benim fiziksel hiçbir belirtim yok sadece reglim gecikti ve sürekli aglak bı haldeyim🙂
Umarım sende hamilesindir regle bir hafta kala sende de sol kasıkta batma hissi oldu mu ara ara sanki iğne batırıyormuş gibi

Umarım canim Allahin izniyle inşallah.bende batma değilde şiddetli bir kasık ağrısı oldu

Tamam canim 🙂hayırlısı olsun hakkımızda.senin başka belirtilerin varmi

Bugün reglimin ikinci günü olması gerekiyordu ama hala olmadım normalde hep günü gününe olurum takvim tutuyorum sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔

Erken gebelik testi yap canim belki küçükse gorunmeZ.benimde kasette çıkmadı 3 tane erken testte pozitif cikti

Bugün bide böyle adet sancım oldu hafif bı geldi gitti.dedim heralde geliyor die kan testine gitmedim ama gelen giden yok çok şükür🙂

Bugün bide böyle adet sancım oldu hafif bı geldi gitti.dedim heralde geliyor die kan testine gitmedim ama gelen giden yok çok şükür🙂
Sizinde testiniz Artimed mi? Bende de aynı durum var ama gecikmem yok iki gün üst üste yaptım ikisinde de hemen belirdi ikinci çizgi ikinci gün daha pembe ve kalın bi çizgi oldu güvenemiyorum herkes kötü dediği için kan testin negatif çıktı ama

Eklentiler

• 0E2B61C7-1AA3-4826-8AA8-DEC87D8B074D.jpeg
    0E2B61C7-1AA3-4826-8AA8-DEC87D8B074D.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 31
Sizinde testiniz Artimed mi? Bende de aynı durum var ama gecikmem yok iki gün üst üste yaptım ikisinde de hemen belirdi ikinci çizgi ikinci gün daha pembe ve kalın bi çizgi oldu güvenemiyorum herkes kötü dediği için kan testin negatif çıktı ama
Negatif bile olsa değer kaç çünkü hcg 5 ise negatif ama 6 ise pozitif ve her gün artan bir şey bu test elindeyse bak söyle bana

Back