Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası artımedse yalancı pozitif diyorlar ama ben 5 gün kala artımed kaset testle öğrenmiştim. En iyisi kan verin çizgi var çünkü
Canım bu testten bende yaptım adete 3 gün kala bende de silik çizgi çıktı yarın regl günüm olmazsam bende kan vereceğim ama sanki regl olacakmışim gibi karnim ağrıyor sanki yok gibi deİki tane artimed bir tanede bilmediğim bir marka yapmıştım 3 4 gün önce onlarda bu şekilde cikmisti
Umarım vardır arkadaşım.ama inan benim fiziksel hiçbir belirtim yok sadece reglim gecikti ve sürekli aglak bı haldeyimCanım bu testten bende yaptım adete 3 gün kala bende de silik çizgi çıktı yarın regl günüm olmazsam bende kan vereceğim ama sanki regl olacakmışim gibi karnim ağrıyor sanki yok gibi de
Umarım sende hamilesindir regle bir hafta kala sende de sol kasıkta batma hissi oldu mu ara ara sanki iğne batırıyormuş gibiUmarım vardır arkadaşım.ama inan benim fiziksel hiçbir belirtim yok sadece reglim gecikti ve sürekli aglak bı haldeyim
Sonucumuzu burdan paylaşalımUmarım canim Allahin izniyle inşallah.bende batma değilde şiddetli bir kasık ağrısı oldu
Bugün regl olmam gerekiyor bilmiyorum bekliyorum şu anBirde sendede gecikme varmi
Hadi bakalım hayırlısıBugün regl olmam gerekiyor bilmiyorum bekliyorum şu an
Tamam canim hayırlısı olsun hakkımızda.senin başka belirtilerin var mi
Sol kasıkta batma hissi ara ara regl olcakmis gibi ağrı vajinal akıntı birde aşırı bel ağrısıTamam canim hayırlısı olsun hakkımızda.senin başka belirtilerin varmi
Ayy inşallah vardır Bende hiç regl belirtisi bile yok.Sol kasıkta batma hissi ara ara regl olcakmis gibi ağrı vajinal akıntı birde aşırı bel ağrısı
Sizinde testiniz Artimed mi? Bende de aynı durum var ama gecikmem yok iki gün üst üste yaptım ikisinde de hemen belirdi ikinci çizgi ikinci gün daha pembe ve kalın bi çizgi oldu güvenemiyorum herkes kötü dediği için kan testin negatif çıktı amaBugün bide böyle adet sancım oldu hafif bı geldi gitti.dedim heralde geliyor die kan testine gitmedim ama gelen giden yok çok şükür
Negatif bile olsa değer kaç çünkü hcg 5 ise negatif ama 6 ise pozitif ve her gün artan bir şey bu test elindeyse bak söyle banaSizinde testiniz Artimed mi? Bende de aynı durum var ama gecikmem yok iki gün üst üste yaptım ikisinde de hemen belirdi ikinci çizgi ikinci gün daha pembe ve kalın bi çizgi oldu güvenemiyorum herkes kötü dediği için kan testin negatif çıktı ama