• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adetim 25 gün gecikti testlerim negatif

zeycan21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
20
6
1
25
Ay kızlar selam 🙇
benim en son adet zamanım 12 Aralık şuan 5 şubattayız ve hâlâ adet olmadım. Bi 29 ocakta bir de 31 ocakta kan verdim ama negatif çıktı, gebe olmadığım gözüküyor. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum. Bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan var mı? Geç döllenme olabilir mi? Böyle bi durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?

Son düzenleme:
En son 12 ocakta regl olduysanız gecikmeniz olmamış kaç günde bir eegl oluyordunuz

Gebelik varsa şuan testlerde ve kan testinde öğrenmeniz lazım son durumunuz nedir doktora gittini mi ?

Ay kızlar selam 🙇
benim en son adet zamanım 12 Aralık şuan 5 şubattayız ve hâlâ adet olmadım. Bi 29 ocakta bir de 31 ocakta kan verdim ama negatif çıktı, gebe olmadığım gözüküyor. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum. Bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan var mı? Geç döllenme olabilir mi? Böyle bi durum yaşayıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı?
1 hafta sonra 2 ay olucak olsa çıkardı testlerde diye düşünüyorum. Bir kadın doğum uzmanına gidin ve muayne olun en iyisi o söyler.

Ay kızlar selam 🙇
Benimde 27 gün gecikmem var beta 4.66 çıktı yükselir mi sizce

Ay kızlar selam 🙇
Bende aynı durumu yaşıyorum ya 10 gündür gecikme oluyor ne kanda ne testte hiçbir şey çıkmıyor, doktora randevu bulsam hemen giderim

2 hafta sonra randevum var balım onu bekliyorum ❤️😍
Merhaba sağlık ocağından beta testi verebiliyorsunuz diye biliyorum.aslında beklemek yerine verip direk doktorla da görüşebilirsiniz tabi sizin kararınız ama ben olsam hiç duramazdım 🥹🙈

Bende duramıyorum ama beklemek zorundayım 🥹🥹🫶🏻
Ya benim de son adet tarihim 13 Ocak 29 30 günde bir olurum geçen hafta verdim çıkmadı kan da bugün yine verdim çıkmadı. Ovülasyon testi yapıyorum gün gün koyulaşmaya başladı. Doktor söktürücü verdi ama ben kullanmak istemiyorum 1 hafta daha beklesem mi acaba var mıdır umut

Back