- 2 Kasım 2023
- 57
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi Ahsnmihra23
-
Psikolojik olabilir adetinin geçmesini bekleyebilirsinz
Bende bugun yaptım 2 gun var adete normal.kaset koca negatif ama ben yumurtlama gününü değerlendirdim dier iki gün aramız limoniydi bndede var belirti hugun rüyamda hamilesin göğüslerine bak diolardiAma normal kaset test yaptım erken gebelik yapmadım (kendimi motive etmeye çalışıyorum:))) ) birde öğlen yaptım ilk idrar değildi
bugun hatta şuan adet olacak gibi karnım bi ağrıyor bakalım adet olacakmıyım sende haber et sjsjsjsBende bugun yaptım 2 gun var adete normal.kaset koca negatif ama ben yumurtlama gününü değerlendirdim dier iki gün aramız limoniydi bndede var belirti hugun rüyamda hamilesin göğüslerine bak diolardiuyanır uyanmaz evde test vardı yaptım negatif bende erken diyorum sana ama işte insan heyecanlaniyor
Olur ederim bugün yine yaptım erken gebelik negatif hamile deilim galiba yarın yada 6 sinda gelir bnmdebugun hatta şuan adet olacak gibi karnım bi ağrıyor bakalım adet olacakmıyım sende haber et sjsjsjs
Haklısın Valadenediğimiz ilk ay baş dönmesi mide bulantısı bile yaşamıştım, insan kendini o moda sokunca baya hamilelik moduna giriyor
Vallahi öyle bizimde ilk ay bütün belirtileri dibine kadar yaşıyorumdenediğimiz ilk ay baş dönmesi mide bulantısı bile yaşamıştım, insan kendini o moda sokunca baya hamilelik moduna giriyor
Benim de yarın tam günüm bakalım gecikirse yapıcamOlur ederim bugün yine yaptım erken gebelik negatif hamile deilim galiba yarın yada 6 sinda gelir bnmde
Haber et canımBenim de yarın tam günüm bakalım gecikirse yapıcam
Ederim mutlakaHaber et canım
Naptin rgl geldimiEderim mutlaka
Aynen 2 gün önce adet oldumNaptin rgl geldimi
Ben 8 inde oldumAynen 2 gün önce adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?