Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adet sokturucu ılk ay kllanıp adet oldukdan sonra ıkıncı ay kendılıgın denmı geldı yoksa adet sokturucumu kullandınız acaba ?Bide bekledigin iz gundemi geldi erkenmi gecmi geldi bilgi veririsenşz sevınırım
Kızlar adet sokturucu ılk ay kllanıp adet oldukdan sonra ıkıncı ay kendılıgın denmı geldı yoksa adet sokturucumu kullandınız acaba ?Bide bekledigin iz gundemi geldi erkenmi gecmi geldi bilgi veririsenşz sevınırım
Merhaba. Bana doktorum duphaston verdi 3 ay kullanmam için. Bende ilk iki ay düzgün bir şekilde kullandım ilaç bitince adet oldum. 3.yu biraz bekleyeyim dedim kendiliğinden olurum belki diye çünkü doğum kontrol hapı da 1 ay kullanınca ertesi ay kendiliginde geliyordu neyse işte baktım adet olmuyorum içmeye başladım ilacım biteli 20 gün oldu hala adet olmadım şimdi doktor randevusu arıyorum