- 10 Şubat 2015
- 215
- 131
- 34
-
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
bol bol maydonoz ada çayı iç 10 günü geçerse doktor bir ilaç verir ilaç içtikten engeç 4 gün sonra olursun.
Bu civanperçemini deneyeceğim :)
Testere dişli aslan pençesi otu canım saraç oğlu kürlerindenkızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Sizinde bu ay adetiniz gecikti mi ?
Adetimin gelmesi için bir şey önerebilirmisiniz doğal yada evde yapabileceğim bir Yöntem.
Bende olmadımm yakızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Adetimin gelmesi için bir şey önerebilirmisiniz doğal yada evde yapabileceğim bir Yöntem.
ne yani bizimki de gecikse, ha tamam ok mi diyeceksiniz.kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Doktora gidip kan tahlili yaptırın,hamilede olabilirsiniz otlarla uğraşmayın ayrıca eğer en ufacık bile gebelik belirtisi varsa maydanoz zararlı olur,eğer gebe çıkmazsanız da miyom yada kistte olabilir.Ah canım benim o maydonozu bir yiyebilsem. Ne faydalı bir ot ama almıyor benim midem
Ama adaçayını ve Civanperçemini deneyeceğim
kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Benimde bu ay 7 gün gecikti ama ben rahim fiilmi cektirdim sanırım ondan soğan kaynat iç bildiğim en iyi söktürücü yada maydanoz kaynar aynı etkiyi görürsün ikisindende.kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
En kısa zamanda doktora gitmelisin bence.Adet söktürücü olarak siyah üzüm kurusu, kuşburnu çayı gibi kan yapan şeyler adetimi söktürüyor.Bir dene istersen canım.kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Olabilir,benim bir keresinde 15 gün gecikmisti, birdaha da hiç olmadı, bir kerede üniversite yıllarımda 1 hafta gecikmisti.o ay ki yedigine ictigine, aldığın ilaçlara, hava değişimine göre değişebilir.8 9 gün gecikti kızlar. Normalde iki gün falan gecikirdi bu sefer fazla gecikti
Benim 2 aydır tık yok
Doktora gideceğim bu gidişle
Hayır hamile olmam da mümkün değil
Kendi kendime bölünmediysem tabi
Ben 18 yaşımdan beri bu sorunla uğraşıyorum. 4 ay olmaz 3 gün olur biter, hep böyle devam etti. Geçenlerde aktara gittim" testere dişli aslan pencesi ve civan perçemi " aldım. İlk defa gününde oldum, mutluluktan deliye döndüm :) hangisi etki etti bilmiyorum çünkü karıştırıp içtim. 2 hafta kullandım birakmistim. Bu ay tekrar denicem bakalım. Dene istersen :)kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu