Kızlar adet olamıyorum

Bu civanperçemini deneyeceğim :)

gebe olmadığına eminsen uygula bunu. ama içinde bir damla şüphen olmasın...

ayrıca regli dönemin zor geçiyorsa, karnın ağrıyorsa ona da yardımcı oluyor civan perçemi :)

tadı biraz acı ama olsun. bir bardakla 2 - 3 dk demle, 5 dk soğusun bi yudumda lık diye iç :)

ben aktardan 1 bağ aldım. 1,5 tl ye 2 yıla yaklaştı hala onu içiorum.

kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Sizinde bu ay adetiniz gecikti mi ?
Adetimin gelmesi için bir şey önerebilirmisiniz doğal yada evde yapabileceğim bir Yöntem.
Testere dişli aslan pençesi otu canım saraç oğlu kürlerinden

soğan kürü yapabilirsiniz, yada aspirin içebilirsiniz. aspirin kanı sullandıyormuş ve hızlandırıyormuş bu süreci.

ama en önemlisi doktora gidip bir görünseniz sizin için daha iyi olur, en azından bir başka sıkıntı varsa doktorunuz ona göre ilaç verir.

kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Adetimin gelmesi için bir şey önerebilirmisiniz doğal yada evde yapabileceğim bir Yöntem.
Bende olmadımm ya :KK43: ama sanırım dugun stresınden bi ay gecti ya

Isırgan otu çayı iç canım, ama dökmesini yani poşet olanların pek faydası yok bu her çay için geçerli doktorum demişti. Netten bakabilirsin adet söktürücü özelliği var. Kime dediysem işe yaradı. Ben birde Ahmet Maranki'den dereotunun işe yaradığını duydum ama denemedim bilmiyorum.

ne yani bizimki de gecikse, ha tamam ok mi diyeceksiniz.
adet gecikmesinin önemli önemsiz bir sürü nedeni olabilir. sadece stresten ya da mevsimsel döngüden de gecikebilir, ciddi bir rahatsızlığın belirtisi de olabilir. bırakın böyle otla çöple uğraşmayı bir kadın doğum uzmanına gidin gerekli testleri yaptırın. en ufak bir ihtimal bile olsa hamileyseniz ciddi bir kanama geçirebilirsiniz, üstelik o otlar bünyenizde alerjiden tutun da aşırı kanamaya kadar bir dolu şeye sebep olabilir.

Ah canım benim o maydonozu bir yiyebilsem. Ne faydalı bir ot ama almıyor benim midem :KK43:

Ama adaçayını ve Civanperçemini deneyeceğim
Doktora gidip kan tahlili yaptırın,hamilede olabilirsiniz otlarla uğraşmayın ayrıca eğer en ufacık bile gebelik belirtisi varsa maydanoz zararlı olur,eğer gebe çıkmazsanız da miyom yada kistte olabilir.

Canım telaş yapma, mevsimden kaynaklanıyor.. Soğan kaynat iç

ada çayının söktürücü etkisi var diyebiliyorum..
yinede doktora görünmekte fayda var.

Son 5 aydır benimde 10-15 gün gecikiyor hep, 1 kere normal gecikmeli yani 3 gün falan sonrasında regl olmuştum ama 10 güne kadar normal diyorlardı tabii sürekli olması sıkıntı mı onu bilmiyorum?

Benimde bu ay 7 gün gecikti ama ben rahim fiilmi cektirdim sanırım ondan soğan kaynat iç bildiğim en iyi söktürücü yada maydanoz kaynar aynı etkiyi görürsün ikisindende.

En kısa zamanda doktora gitmelisin bence.Adet söktürücü olarak siyah üzüm kurusu, kuşburnu çayı gibi kan yapan şeyler adetimi söktürüyor.Bir dene istersen canım.

stres yaptiysaniz,enfeksiyon varsa ve üsüttüyseniz..kist varsa adet gecikmesi olabiliyor.Kasik agriniz varsa batma tarzi kisttir yoksa..akintiniz varsa kokulu enfeksiyon vardir. adet gelmesi icin sicak havlu.sicak su torbasi gibi seylerden belinize ayaklarinizin altina 3 gun koyun.Rahatlatiyor geliyor.Yatmadan oncede ilik duş iyi gelir.agri kesici gibi ilac almayin.

Benim 2 aydır tık yok
Doktora gideceğim bu gidişle

Hayır hamile olmam da mümkün değil
Kendi kendime bölünmediysem tabi :KK45:

Ben 18 yaşımdan beri bu sorunla uğraşıyorum. 4 ay olmaz 3 gün olur biter, hep böyle devam etti. Geçenlerde aktara gittim" testere dişli aslan pencesi ve civan perçemi " aldım. İlk defa gününde oldum, mutluluktan deliye döndüm :) hangisi etki etti bilmiyorum çünkü karıştırıp içtim. 2 hafta kullandım birakmistim. Bu ay tekrar denicem bakalım. Dene istersen :)

X