- 25 Ekim 2008
- 52.609
- 114.760
-
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
Benim de 4 ay önce 10 gün gecikmişti. Dr a gittim E2 diye bi hormon çok fazla yükselmiş. Dr ilaç verdi o günden beri kullanıyorum daha yeni duştu. Bi dr a git bence.
Benim 15 gün gecikti ilk defa hemde.kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Sizinde bu ay adetiniz gecikti mi ?
Adetimin gelmesi için bir şey önerebilirmisiniz doğal yada evde yapabileceğim bir Yöntem.
Benim bir keresinde 10 gün gecikmişti...
Kafaya takmayın, biraz daha bekleyin olmazsa doktora gidersiniz...
Bir de gebelik için çok düşük ihtimal demişsin ama yine de kan tahlili yaptır...
Benim 15 gün gecikti ilk defa hemde.
Adet sökücü ilaç aldım.
İlacı kullandıktan 5 gün sonra regl oldum.
Bakalım önümüzdeki ayda böyle mi olucam.
Bence sıkıntı sitresten ...
Kendim aldım.Canım eczaneden kendin mi aldın yoksa doktora danıştın mı
kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Adetimin gelmesi için bir şey önerebilirmisiniz doğal yada evde yapabileceğim bir Yöntem.
bende polikistik over vardı.Bir ara adet olamıyordum.Sonra internetten doğal bir tarif buldum ve işe yaradı.Sana da tavsiye ederim.Normalde adet olman gereken zamandan 2-3 gün önce soğan suyu yap ve sıcakken iç. ben 3-4 gün içiyordum.Tarifi aşağıda
1 soğanın kabuklarını al soğanı 4e böl.2 bardak suyun içinde kaynat.Süzüp iç.
Umarım işe yarar.Geçmiş olsun.
Canım bence Dr git benim bi arasında 15 gün gecekmis hamile olduğu düşünüyordu testlerde hep negatif çıkmıştı kız Dr gitti ki adetten kesilmiş allah korusun sende de bile olmasınkızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Bunu benimle paylaştığın için teşekkür ederim ayrıca sanada geçmiş olsun. Şuan kullansamda işe yarar umarım
sizinde bu ay adetiniz geçti mi derken ? adet gecikmesi salgınmıymış yoksa bu aralar
Kaynar suya 1 tatlı kaşığı civanperçemi, demle iç. 3 güne regl oluyorsun:)
civanperçemi de içebilirsiniz. en fazla 2. günde söküyo