- 10 Şubat 2015
- 215
- 131
- 34
-
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
kızlar üç tane test yaptım üçüde negatif hamile olmam çok düşük bir ihtimal zaten. Üç dört aydır düzenli geliyordu
Sizinde bu ay adetiniz gecikti mi ?
Adetimin gelmesi için bir şey önerebilirmisiniz doğal yada evde yapabileceğim bir Yöntem.
Ada çayı birebir...
iki üç gün içinde sonuç alıyorsun (tecrübeyle sabittir)
yaşınız kaç ?
benimde iki defa gecikti ilaçla oldu.
yumurtalar azalıyor demekki menopoz yaklaşıyor.
Adaçayı gerçekten söktürüyor, ama kaynatmadan sadece demleyin ve için. Bir de günde 2 bardaktan fazla içmeyin kalbi yoruyor.
Sporda faydalı olacaktır.
Adaçayı gerçekten söktürüyor, ama kaynatmadan sadece demleyin ve için. Bir de günde 2 bardaktan fazla içmeyin kalbi yoruyor.
Canım tam olarak nasıl Yapılıyor anlatırmışım ben daha önce yapmadım hiçAdaçayı gerçekten söktürüyor, ama kaynatmadan sadece demleyin ve için. Bir de günde 2 bardaktan fazla içmeyin kalbi yoruyor.
kaynatıp içsek fayda etmez mi ki
Canım tam olarak nasıl Yapılıyor anlatırmışım ben daha önce yapmadım hiç
Hayır kaynatsan da faydası olur ama adaçayı kaynatınca daha da kuvetli oluyor. Mesela boğazlarada iyi gelir; gargara yapacaksan adaçayını kaynat ama içeceksen demleyin sadece diyorlar. Fazla tüketimi kalbi yoruyor. Ben denedim mesela çarpıntı yapıyor gerçekten.
Suyu kaynatıyorsun. Adaçayını da bardağa koy, üzerine kaynamış su ekle. Bir kaç dakka bekle. Otu çıkar, çayı iç. O kadar. Hamile olmadığına kesin eminsen tabi :)