N nuurrrrksjdks Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 192 40 24 12 Ekim 2024 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #1 Hep 0 lardaydi degerim 2 kez kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olmasından çok korkuyorum
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 884 178 23 12 Ekim 2024 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #2 nuurrrrksjdks .!.: Hep 0 lardaydi degerim 2 kez kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olmasından çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Sakın kalmaya çalışın değeriniz güzel birkaç hafta bekleyip kontrole gitmeniz daha iyi olabilir şuan çok çok yeni
nuurrrrksjdks .!.: Hep 0 lardaydi degerim 2 kez kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olmasından çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Sakın kalmaya çalışın değeriniz güzel birkaç hafta bekleyip kontrole gitmeniz daha iyi olabilir şuan çok çok yeni
N nuurrrrksjdks Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 192 40 24 12 Ekim 2024 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #3 sevimmmli .!.: Sakın kalmaya çalışın değeriniz güzel birkaç hafta bekleyip kontrole gitmeniz daha iyi olabilir şuan çok çok yeni Genişletmek için tıkla... 2 gün önce kan verdim bugün yine vermeyi düşünüyorum ama
sevimmmli .!.: Sakın kalmaya çalışın değeriniz güzel birkaç hafta bekleyip kontrole gitmeniz daha iyi olabilir şuan çok çok yeni Genişletmek için tıkla... 2 gün önce kan verdim bugün yine vermeyi düşünüyorum ama
S sevimmmli Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 884 178 23 12 Ekim 2024 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #4 nuurrrrksjdks .!.: 2 gün önce kan verdim bugün yine vermeyi düşünüyorum ama Genişletmek için tıkla... İçiniz rahat edecekse tabiki verebilirsiniz hem ilerlemeyi takip edersiniz,ben kendinizi yormamaniz için dedim.
nuurrrrksjdks .!.: 2 gün önce kan verdim bugün yine vermeyi düşünüyorum ama Genişletmek için tıkla... İçiniz rahat edecekse tabiki verebilirsiniz hem ilerlemeyi takip edersiniz,ben kendinizi yormamaniz için dedim.
N nuurrrrksjdks Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 192 40 24 12 Ekim 2024 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #5 sevimmmli .!.: İçiniz rahat edecekse tabiki verebilirsiniz hem ilerlemeyi takip edersiniz,ben kendinizi yormamaniz için dedim. Genişletmek için tıkla... Ben beklerken daha çok stres yaparım muhtemelen
sevimmmli .!.: İçiniz rahat edecekse tabiki verebilirsiniz hem ilerlemeyi takip edersiniz,ben kendinizi yormamaniz için dedim. Genişletmek için tıkla... Ben beklerken daha çok stres yaparım muhtemelen
N nuurrrrksjdks Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 192 40 24 12 Ekim 2024 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #6 sevimmmli .!.: Sakın kalmaya çalışın değeriniz güzel birkaç hafta bekleyip kontrole gitmeniz daha iyi olabilir şuan çok çok yeni Genişletmek için tıkla... 87 cikti verdim kani
sevimmmli .!.: Sakın kalmaya çalışın değeriniz güzel birkaç hafta bekleyip kontrole gitmeniz daha iyi olabilir şuan çok çok yeni Genişletmek için tıkla... 87 cikti verdim kani
D dmlatc Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2024 126 46 26 12 Ekim 2024 Konu Sahibi nuurrrrksjdks #7 Bence çarşamba ver tekrar kanını 4 gün geçmiş oluyo hem artışa bakmış olursun