Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşım 3 ay regl olmuş annemden 3 ay regl oldum sizin hepinizde dedi araştırma yapınca bu pek mümkün değil yazıyor ama yaşayan varKızlar merhaba yeni evliyim 2 aydır çocuk deniyoruz ama sonuö alamadık bu ayda 3 gün erken regl oldum ama adet gibiydi o sebeple pek umutlanmadım ama adetim bitti mide bulantılarım oluyo kasık ağrılarım birden artıyo hamile olma ihtimalim var mı
BittiAdetiniz ne zaman bitiyor
Teşekkür ederim ben bi test yapayımBenim arkadaşım 3 ay regl olmuş annemden 3 ay regl oldum sizin hepinizde dedi araştırma yapınca bu pek mümkün değil yazıyor ama yaşayan var![]()
yerleşme kanaması az ve kısa sürüyor genelde, yinede bir kaç gün sonra test yapmanızda fayda var
3 ayrı doktora gittim geçen ay özel ve devlet olmak üzere hiç bir sorun olmadığını söyledilerEn son ne zaman ultrasonlu muayene oldunuz? Adetten sonra ağrının olması, Kist - miyom - polip olma ihtimali yüksek oluyor.
Daha 2 aydır korunmasız ilişki yaşadığınızı yazmışsınız. Belkide sperme karşı fazla duyarlılığınız vardır, iltihap olma ihtimalini göz önünde bulundurarak tekrar kontrole gidin bence.3 ayrı doktora gittim geçen ay özel ve devlet olmak üzere hiç bir sorun olmadığını söylediler
Bi yapın bakalımTeşekkür ederim ben bi test yapayım
Peki bu regliler sancılımıymış yoksa leke şeklinde kanamalar mıBenim arkadaşım 3 ay regl olmuş annemden 3 ay regl oldum sizin hepinizde dedi araştırma yapınca bu pek mümkün değil yazıyor ama yaşayan var![]()
Bildiğin regl olmuşlar ağrıları oldu mu bilmiyorumPeki bu regliler sancılımıymış yoksa leke şeklinde kanamalar mı
Reglde sancı olur çünkü az çok kişiden kişiye değişse de olur sancı genelde senin bahsettiğin lekelenme tarzında ya da düşük tehlikesi olabilecek kanamalardırBildiğin regl olmuşlar ağrıları oldu mu bilmiyorum
Valla annem hepimizi öyle doğurmuş düşük hepimizde de yaşamış aynı durumu arkadaşım 1 kere yaşamış zaten oda doğurduReglde sancı olur çünkü az çok kişiden kişiye değişse de olur sancı genelde senin bahsettiğin lekelenme tarzında ya da düşük tehlikesi olabilecek kanamalardır
Düzeltme *Valla annem hepimizi öyle doğurmuş, hepimizde de yaşamış aynı durumu arkadaşım, 1 kere yaşamış zaten oda doğurdu![]()