Kızlar adet gibi kanaması olup hamile olanlar var mı

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
23
Kızlar merhaba yeni evliyim 2 aydır çocuk deniyoruz ama sonuö alamadık bu ayda 3 gün erken regl oldum ama adet gibiydi o sebeple pek umutlanmadım ama adetim bitti mide bulantılarım oluyo kasık ağrılarım birden artıyo hamile olma ihtimalim var mı

Kızlar merhaba yeni evliyim 2 aydır çocuk deniyoruz ama sonuö alamadık bu ayda 3 gün erken regl oldum ama adet gibiydi o sebeple pek umutlanmadım ama adetim bitti mide bulantılarım oluyo kasık ağrılarım birden artıyo hamile olma ihtimalim var mı
Benim arkadaşım 3 ay regl olmuş annemden 3 ay regl oldum sizin hepinizde dedi araştırma yapınca bu pek mümkün değil yazıyor ama yaşayan var 🤷🏼‍♀️

En son ne zaman ultrasonlu muayene oldunuz? Adetten sonra ağrının olması, Kist - miyom - polip olma ihtimali yüksek oluyor.

3 ayrı doktora gittim geçen ay özel ve devlet olmak üzere hiç bir sorun olmadığını söylediler
Daha 2 aydır korunmasız ilişki yaşadığınızı yazmışsınız. Belkide sperme karşı fazla duyarlılığınız vardır, iltihap olma ihtimalini göz önünde bulundurarak tekrar kontrole gidin bence.
Tabii inşaallah hamileliktir 😊🥰

Reglde sancı olur çünkü az çok kişiden kişiye değişse de olur sancı genelde senin bahsettiğin lekelenme tarzında ya da düşük tehlikesi olabilecek kanamalardır
Valla annem hepimizi öyle doğurmuş düşük hepimizde de yaşamış aynı durumu arkadaşım 1 kere yaşamış zaten oda doğurdu 🤷🏼‍♀️

Back
X