• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar adet döneminde ağrı kesici iğne kullananlar yardımmm??

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
İyi sabahlar iyi bayramlar arkadaşlar.Adet dönemim sancılı geçiyor genelde hep.dayanılmıcak ağrılarım oluyor malesef.acile gidip iğne vurduruyordum genelde.2 ay önce aile hekimine gittim yakın diye iğne ismi verdi eczaneden al ben vururum dedi.VOLTAREN ilacın adı.ilk vurdurduğumda 6 gün süren yoğun olan adet dönemimi 4 güne ve az olarak çekti.sonra ara kanama yaptı az ama.bu ay yine vurdurdum yine azalma oldu hatta oldummu olmadımmı anlamadım bişi.2 hafta geçti ve yine hastayım.ağrım sızım yok ama yoğun bir biçimde adet görüyorum.acaba iğnedenmi sitresten mi çözemedim??

volteren kas gevşetici bir ilaç. kısa süreli etkisi olur ve sadece ağrıyı oluşturan sinirleri etkiler. dediğim gibi kısa süreli. bu adet duzensizliğinin iğneyle alakalı olduğunu sanmıyorum. uzun süre düzelmezse bir jinekoloğa gitmeni tavsiye ederim. fakat doğum kontrol hapı verme oranı oldukça yüksek bildireyim ;)

Back