• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adet 3 gun gectı pembe leke

hilaliko

Papatyam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.086
196
83
Kızlar adetım ayın 13 deydı 12 ıkısınde 2 damla leke geldı bugun ayın 16 sı 3 gunum gectı bu uc gunde 1 ıkı damla leke ve pembe akıntı gelıo ne anlama gelıo adetımın gunu test yaptım negatıf cıktı bu lekenlemeler ne anlama gelıo lutfen yardımcı olun:50::50:

Kızlar adetım ayın 13 deydı 12 ıkısınde 2 damla leke geldı bugun ayın 16 sı 3 gunum gectı bu uc gunde 1 ıkı damla leke ve pembe akıntı gelıo ne anlama gelıo adetımın gunu test yaptım negatıf cıktı bu lekenlemeler ne anlama gelıo lutfen yardımcı olun:50::50:

cnm bi kaç ay önce bn de yaşadm aynısını regliye bi gün kala pembe kahve arası bi leke geldi...
tmm kesin hamileyim dedim testler negatif olmasına rağmen....
bi hafta sonra adet olup yıkıldım...
dilerim aynısı gelmemiştir başına, umarım hamilesindir (istiosan tabiii)

cnm bi kaç ay önce bn de yaşadm aynısını regliye bi gün kala pembe kahve arası bi leke geldi...
Tmm kesin hamileyim dedim testler negatif olmasına rağmen....
Bi hafta sonra adet olup yıkıldım...
Dilerim aynısı gelmemiştir başına, umarım hamilesindir (istiosan tabiii)

istemezmıyım canım cok ıstıyorum ama ılk defa basıma boyle geldı anlamadım gıtıı ne yapmam gerekıyo bu 4 gunde pembe lekeler ve akıntıdan baska bırsey yok anlamadım

istemezmıyım canım cok ıstıyorum ama ılk defa basıma boyle geldı anlamadım gıtıı ne yapmam gerekıyo bu 4 gunde pembe lekeler ve akıntıdan baska bırsey yok anlamadım

dilerim miniiin senledir cnm ,
biz de istioruz bi süredir...preseed aldm temmuzda kullancam işe yarar umarım
ve sen bnce kesinlikle kan testi yaptırmalısın bazen idrar testleri yanılabilir
ya da başka bi sorun yaşıo olabilirsin ...bence sabah git mutlaka

Back