- 30 Haziran 2013
- 21.169
- 16.765
-
- Konu Sahibi oglak_kadini
heee hemn çalarlar tek onun karısı var dunyada zatıhahaahhahae tabi kızım ya çalarlarsa
uzulmustum de cıkarmıs galıba gelıo :)Bencede biraz öyle olmuşama çıkat üzülme canım
evden de çalabilirler hemen gelsinheee hemn çalarlar tek onun karısı var dunyada zatı
Bir kıskanç koca gördüm sankiheee hemn çalarlar tek onun karısı var dunyada zatı
kapıyın kıtledımmm evden calamazlar kıııevden de çalabilirler hemen gelsin
kıskancckı ne kıskancc erkek arkadsım konustgum selamlaştıgım yokturBir kıskanç koca gördüm sankikocandamı bizden
hehhehe aman dikkat adremkapıyın kıtledımmm evden calamazlar kııı
Hayat zor be andre en azından senin içinkıskancckı ne kıskancc erkek arkadsım konustgum selamlaştıgım yoktur
Hayat zor be andre en azından senin içinyoksa ona küçük süprizler yapmıyormusun ondanmı bu huysuzluğu
adamın yapısı öyle :) bacım napakhehhehe aman dikkat adremgüzellik başa bela işte
napacaaaaan idare edecenadamın yapısı öyle :) bacım napak
Hahahaha daha ne istiyor bulmuş buluyorsüprüz anlayışım boyle olunca
nice 4 senelere inşallaaaaahedıyom 4 senedır alıştım ben
amınnnnn cnm darısı basına ınsallah beneklı kurbagam dıye sever benınice 4 senelere inşallaaaaah
o niye gızamınnnnn cnm darısı basına ınsallah beneklı kurbagam dıye sever benı
ne bılım uydurdu benek de yok yuzumde falan cıkarmıs sakızı bu aradao niye gızkız burdan yazışıyoz ama konu dışı haaaa
hadi geçmiş olsun canımne bılım uydurdu benek de yok yuzumde falan cıkarmıs sakızı bu arada
ohhh yaa ne uzuldummm bılsenhadi geçmiş olsun canım