- 18 Kasım 2023
- 3
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi ssiiyyaahh
-
Ahah kıyamam ben de öyleydimKontrol bile etmemişim heyecandan
Ben soruları karıştırmışım pardon :) ovülasyonla gebelik öğrenen var ama lh hormonu vücutta artıp azaldığı için yüzde yüz doğru çıkmıyor tabii. Siz eğer adetiniz gelmezse pazartesi yeniden kan verin istersenizNe olacak gibi bugün ya da yarın
Ahah kıyamam ben de öyleydimhenüz değil bence ama bu akşam ya da yarın olacak gibi.
Sizce pozitif mi yoksa olmasına daha varmı
Bel ağrım var ya ilk defa bu ay bel ağrısı oluyo birde süt Beyazı akıntım var yumurtlama zamanında olabilir miyim acaba bilmiyorumvar daha canım
Daha var gibi tam net bı koyuluk yok sanirimSizce pozitif mi yoksa olmasına daha varmı
Canım testte pik görmedim amaEki Görüntüle 3340201 Kızlar benim yumurtlama oldu galiba şimdi yaptım bunu gynoaeed jel almıştım onu bugün mü yoksa yarın mu kullanmam daha uygun olur
Pcos Varmi sizde 3 gündür aynı koyuluk tuhaf geldi bana çünkü piki gördükten sonra çatlar siliklesir test ertesi gunİşte bunlar üç gündür aynı
Ya aynen var ama yeni kullanmiyorum üç aydır hep köyü olurfu ertesi gün öğlene silik olurdu şimdi hiç silik olmuyor testim bitti zaten bilmiyorum artık nolcakPcos Varmi sizde 3 gündür aynı koyuluk tuhaf geldi bana çünkü piki gördükten sonra çatlar siliklesir test ertesi gun
Pcos ovulasyon testinde cok doğru sonuçlar vermiyor bende öyle olmuyo ama pcosda böyle günlerce pik gören var oda pcosdan dolayıYa aynen var ama yeni kullanmiyorum üç aydır hep köyü olurfu ertesi gün öğlene silik olurdu şimdi hiç silik olmuyor testim bitti zaten bilmiyorum artık nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?