Kızlar acilll 😔😔😔3.kez meme silikonu olan war mi

Dyg181

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
4
4
63
18.yaşımda oğlum doğduktan sonra meme dikleştirme ameliyatı oldum ama istediğim görüntüyü elde edemeyince silikon operasyonu geçirdim yaklasik 17 sene kapsül ws sorun yaşamadım daha sonra silikon yenileme ameliyatı oldum şu an 2. Senem doluyor sağ göğsümde kapsul oluşumu war doktorum we orantı belli olucak şekilde doktorum takip edicez ama 3. Kez ameliyat olman çok riskli dedi daha önce 2 kez kestim kan dolaşımı bozuk 1 bolge bizde 1 sozwar fazla oynama bozarsın memeyi kayıp bile edebiliriz dedi benim anladığım ileri dereye kadar bekleyip 1 karar vericek çıkarabiliriz yada risk alabiliriz dedi kendimi çok kötü hissediyorum aramızda bu şekilde sorun yaşayan warmi

17 seneden sonra neden değiştirme ihtiyacı duymuştunuz? Görsel olarak bozulma mı vardı?

Cok gecmis olsn Malesef bende pazartesi kapsul ameliyati olucam morelim cok bozuk ayni acilari tekrar yasamaktan cok korkuyorum aci hissiyati aynimi oluyor ilki gibi lutfen bilgilendirin. Birde doktornz ne kdr ucret talep etti aslinda kendi hatalari ama cok yanlis ucret talep etmeleri

Olmuyorsunuz ki iyi yere keske este aura ya olsaydin tek celsede istedigin olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…