Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa teşekkür ederim ıster istemez tereddüt ettım. Sız ne kadarlık hamılesınizHamilelikte kullanılabilen bi ilaç, kullanabilirsiniz doktorunuz zararı olsa vermez zaten. Ben de augmentin kullanıcam 1 hafta maalesef
Bu arada teşekkür ederim açtığım konulara sız hep yanıt veriyorsunuz hatırladım şimdiHamilelikte kullanılabilen bi ilaç, kullanabilirsiniz doktorunuz zararı olsa vermez zaten. Ben de augmentin kullanıcam 1 hafta maalesef
Evet Ankara'dansınız siz de hatırladım ben deYaaa teşekkür ederim ıster istemez tereddüt ettım. Sız ne kadarlık hamılesıniz
Benimde enfeksiyonum var sağlık ocağı ilaç yazdı ama ilaç alerjim olduğunu söyleyince sildi reçeteyi kadın doğum doktoruna gidince söyle yazsın dedi yarın gidicem söylücem sahaİdrar yolumda enfeksiyon varmış kızlar 25 haftadayım doktor piyeloseptyl 100 mg antibiyotik yazdı bebeğe zararı olur mu korkuyorum kullanan oldumu bu ilacı
Çok geçmiş olsun malesef çok sık rastlanan bı durum sanırımEvet Ankara'dansınız siz de hatırladım ben de20'yim ben henüz, 2 kere tek şaselik antibiyotik kullandım bu sefer 1 haftalık verdi maalesef bi kurtulamadım şundan
Bütün ilaçlara mı alerjiniz var acaba çok geçmiş olsun gebelık döneminde ılac kullanmak sıkıntı yaaBenimde enfeksiyonum var sağlık ocağı ilaç yazdı ama ilaç alerjim olduğunu söyleyince sildi reçeteyi kadın doğum doktoruna gidince söyle yazsın dedi yarın gidicem söylücem saha
Çok geçmiş olsun malesef çok sık rastlanan bı durum sanırım
Bütün ilaçlara mı alerjiniz var acaba çok geçmiş olsun gebelık döneminde ılac kullanmak sıkıntı yaa
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize siz kaç haftalıksınızçok teşekkür ederim parola ve bazı ilaçlarada var ama pek anlamıyorum diğer ilaçların ne işe yaradığını ilaç alerjisi gerçekten çok zor
Amin canım inşallah 6 haftalıkÇok geçmiş olsun Allah şifa versin hepimize siz kaç haftalıksınız
Maşallah Allah sağlıkla kulaklarımıza almayı nasıp etsın inşallahAmin canım inşallah 6 haftalık
Amin inşallah Sizin kaç haftalıkMaşallah Allah sağlıkla kulaklarımıza almayı nasıp etsın inşallah
25 canımAmin inşallah Sizin kaç haftalık