- 1 Kasım 2022
- 221
- -18
- 13
- 27
- Konu Sahibi Anneolmak12567
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl çektirmem lazımMaalesef ki engel benimde kayiyo bel gevşekliği vardır sizde cektirmen lazım ben çektiriyorum yerine oturuyo
Herkes normal diyor ters değil benimki resimde gözüktüğü gibi sola yatık ama çoğu kadının bu şekildeymiş yer çekimi olduğu için rahim ortada durmuyor muş ya sağa yada sola yatıyormuşşşMaalesef ki engel benimde kayiyo bel gevşekliği vardır sizde cektirmen lazım ben çektiriyorum yerine oturuyo
Öyle olunca spermler gitmiyormus çektirdim benim ablam çekiyor cektirdigimin ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı inşallah Hamile kalırızHerkes normal diyor ters değil benimki resimde gözüktüğü gibi sola yatık ama çoğu kadının bu şekildeymiş yer çekimi olduğu için rahim ortada durmuyor muş ya sağa yada sola yatıyormuşşş
Ben bunu devlet te çektirdimm orda bişey yok dediler özel bir doktora gösterdim filmi oda böyle dedi yani ikisinde farklı konuştu ve kafam çok karıştı yorumlar doktorlarE doktordan geliyosunuz forumları bırakın doktor ne dedi esas?
Senin de mi böyle rahim filmin canımÖyle olunca spermler gitmiyormus çektirdim benim ablam çekiyor cektirdigimin ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı inşallah Hamile kalırız
4 düşük yaptım 1 oğlum var üst üste 3 düşük olunca baktılar bel gevşekliği var sende dediler rahmime baktıktan sonra farketiler döndüğünü ilişki sırasında dönüyormus hızlı oluncaSenin de mi böyle rahim filmin canım
Acaba evlendikten sonra mı oldu diyorum senin rahim filmin benimkine benziyor mu4 düşük yaptım 1 oğlum var üst üste 3 düşük olunca baktılar bel gevşekliği var sende dediler rahmime baktıktan sonra farketiler döndüğünü ilişki sırasında dönüyormus hızlı olunca
Rahîm filmi cektirmedim ben ama sanırım hamileyim bugün öğrendim inşallah sende hamile kalırsın cektirmen lazım yerine gelmesi içinAcaba evlendikten sonra mı oldu diyorum senin rahim filmin benimkine benziyor mu
Canım doktor çekilmez dedi hamile kalırsam rahim büyüyünce ortaya gelir dedi çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah canım adetinin kaçıncı günü birlikte olsun pekiRahîm filmi cektirmedim ben ama sanırım hamileyim bugün öğrendim inşallah sende hamile kalırsın cektirmen lazım yerine gelmesi için
Ovilasyon testi yaptım canım adetimin 14 günü bugün çift çizgi çıktı klomen kullandım bakalım inşallah bu ay tutarRahîm filmi cektirmedim ben ama sanırım hamileyim bugün öğrendim inşallah sende hamile kalırsın cektirmen lazım yerine gelmesi için
İnşallah tutar 14 gün sonra haberedersin sonucuOvilasyon testi yaptım canım adetimin 14 günü bugün çift çizgi çıktı klomen kullandım bakalım inşallah bu ay tutar![]()
İnşallah olurda yazarımİnşallah tutar 14 gün sonra haberedersin sonucu
Canım ablan çekiyor dedin ya nerde oturuyorsunuz keşke benimkini de çekseÖyle olunca spermler gitmiyormus çektirdim benim ablam çekiyor cektirdigimin ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı inşallah Hamile kalırız
Hatay Antakya sizCanım ablan çekiyor dedin ya nerde oturuyorsunuz keşke benimkini de çekse
Nasıl çekiyorlar acaba bilgi verir misiniz bu konudaÖyle olunca spermler gitmiyormus çektirdim benim ablam çekiyor cektirdigimin ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı inşallah Hamile kalırız