KIZLAR ACİLL DOKTOR RAHMİN SOLA KAYMIŞ DEDİ BU GEBELİĞE ENGEL Mİ LÜTFEN BU DURUMU YAŞAYAN VARSA YAZSIN! 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

Anneolmak12567

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2022
221
-18
13
27
Screenshot_20221102_073841.jpg

Maalesef ki engel benimde kayiyo bel gevşekliği vardır sizde cektirmen lazım ben çektiriyorum yerine oturuyo

Maalesef ki engel benimde kayiyo bel gevşekliği vardır sizde cektirmen lazım ben çektiriyorum yerine oturuyo
Herkes normal diyor ters değil benimki resimde gözüktüğü gibi sola yatık ama çoğu kadının bu şekildeymiş yer çekimi olduğu için rahim ortada durmuyor muş ya sağa yada sola yatıyormuşşş

Herkes normal diyor ters değil benimki resimde gözüktüğü gibi sola yatık ama çoğu kadının bu şekildeymiş yer çekimi olduğu için rahim ortada durmuyor muş ya sağa yada sola yatıyormuşşş
Öyle olunca spermler gitmiyormus çektirdim benim ablam çekiyor cektirdigimin ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı inşallah Hamile kalırız

4 düşük yaptım 1 oğlum var üst üste 3 düşük olunca baktılar bel gevşekliği var sende dediler rahmime baktıktan sonra farketiler döndüğünü ilişki sırasında dönüyormus hızlı olunca
Acaba evlendikten sonra mı oldu diyorum senin rahim filmin benimkine benziyor mu

Rahîm filmi cektirmedim ben ama sanırım hamileyim bugün öğrendim inşallah sende hamile kalırsın cektirmen lazım yerine gelmesi için
Canım doktor çekilmez dedi hamile kalırsam rahim büyüyünce ortaya gelir dedi çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah canım adetinin kaçıncı günü birlikte olsun peki

Rahîm filmi cektirmedim ben ama sanırım hamileyim bugün öğrendim inşallah sende hamile kalırsın cektirmen lazım yerine gelmesi için
Ovilasyon testi yaptım canım adetimin 14 günü bugün çift çizgi çıktı klomen kullandım bakalım inşallah bu ay tutar 🤭🤭🤭😘🥰🥰🥰

Back