Kizlar acill destek

depremzedehatay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2024
25
7
1
27
Kizlar merhaba bende uzun ugraşlar sonucunda hamileyim şuan 34. Haftamızdayiz ve kızım olacak dilerim isteyen emek veren ve gerçekten anne olabilecek tüm kadınların kucağı dolar inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkartmaz buna eminim. Ve derdim şu 2.5 yıl çocuk özlemiyle yandık tutuştuk ve bir depremzede olarak 2 yıl kaynanimin evinde 3 aile yaşadık. Depremde kızını kaybeden kaynım bir kaç olaydan ötürü konuşmama rağmen hiç bir değerini gormemme rağmen kızının ismini koymami bekliyor ve eşimin ailesinden bu konuda baskı görüyorum eşim dahil baskı yapıyor sizce buna hakları var mı siz olasaniz ne yapardınız .

Valla benım için ismin pek önemi yok canı saolsun ,ama çocuğumun sürekli ölen kızı yerine bağrına basacak olması çocuğumun piskolojisini etkileyebilir

Acılarına saygı duyarım Rabbim cennetinde kavuştursun ama ismini koymam yani. Ki vefat edenlerin isimlerinin yeni doganlara konulmasini da hoş bulmuyorum zaten herkes kendi ismiyle kendi kaderini yaşasın

Valla ben de 6 aylık hamileyken babam öldü ama oğluma babamın ismini koymadım ben doğru bulmuyorum böyle şeyleri ayrıca siz istemiyorsanız asla olmamalı kim ne derse desin anne daha önemlidir çocuk için sen o kadar taşı kahrını ağrısını çek uykusuz kal bak büyüt ama ismini babası ya da başkası koysun bence bu hak annenindir kimsenin baskıyı bırak tek söz söylemeye hakkı yok

Yani Allah rahmet eylesin ama buna karışmaya hakları yok maalesef koymak zorunda da değilsin eşinde saygı duymak zorunda bu arada hatayli msn nerde oturuyorsun

Acısına saygı duyuyorum ama Vermezdim. Herkes kendi dogurduguna istediği ismi versin.

Yaşanmışlık barındıran isimler koymayın diyor psikolojik konulardaki araştırmacılar. Özellikle büyüklerin isimlerini. Bence buna hakları yok. Siz uygun bir dille istemediğinizi söyleyin. Eşiniz ne diyor bu duruma

Kayınaileniz ile ilişkileriniz güzelse, karşılıklı sevgi saygı varsa iki isim koyabilirsiniz belki, siz istediğiniz isimle seslenirsiniz. Istemiyorsanızda uygun bir dille söyleyin, açık ve net koymayacağım diyip konuyu kapatın. Kaynınıza kızmayın, evlat acısı öyle bir acı ki tarifi mümkün değil, bu gibi şeylerle teselli buluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…