kızlar aciliyeti olan bir durum.! braun 5280 epilatör kablo girişi

Mangaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
26
1
16
Ankara
Mrb kzlar. Bugun braun 5280 aldm denemek için eve geldim makinada bir sıkıntı yok ancak kabloyu takıorum cok gevşek tutuo elım degdigı gbı dusuyor denemk icn koltk altmı denedim kablo elım degdikce cıktı makina durdu böyle bi durum hepsnde var mı sarjsızların? Ona göre aldgm yere bildireyim?

merhaba,

bu modeli 1-2 ay önce amazondan almıştım aynı sorunu ben de yaşadım. epilatör çalışıyor sorun yok, bantla falan tutturup kullanmak mümkün ama ben öyle kullanmak istemeyip iade etmek istedim. üründe sorun olduğunu kabul edip hem paramı iade ettiler hem de geri göndermenize gerek yok dediler :)

sonradan kullanıcı yorumlarını okuyunca çok kişinin kablo girişinden şikayetçi olduğunu gördüm. aslında genel bir sorun var ama neden hala satıyorlar anlamak mümkün değil. iade edip başka bir modeli tercih edin bence.

Cnm ben çözdm sorunu kabloyu iyice ittirmek gerekıyor kırılck die korkarak ck ittrmemstm snra ne olrsa olsn diyip ittirdm ve tık sesi geldi kabla otrdu grise=)

Cnm ben çözdm sorunu kabloyu iyice ittirmek gerekıyor kırılck die korkarak ck ittrmemstm snra ne olrsa olsn diyip ittirdm ve tık sesi geldi kabla otrdu grise=)

Merhaba canım acaba üründen memnun musun? ben bi kaç güne bu üründen alıcam da başka ürüne pek içim sinmedi farklı markayada bakmadım. diğer modellerinden çok da farklı olmadığı için bu uygun fiyat bunu alayım diyorum. yalnız merakım üründe bir sornn yaşadınmı? yada en minnacık tüyleri bile alıyor mu yoksa onları mecbur jiletle ya da cımbızlamı çekiyorsun? bir bölgede bi kaç kez geçip mi ancak alıyor alımı kolay mı yani ilk kez makine kullanıcam ağdadan dönücem de... bir de kıl dönmesi oluyor mu çok çözümü nedir? çok sordum kusura bakma inş hemen cvp alırım senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…