Kizlar acilen fikrinize ihtiyacim var...

burcuseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
15
1
40
Kizlar bi konuda sizden yardim isticem, konu erkek kardesimle alakali..Benim erkek kardesim nisanli ve nisanlisiyla ciddi bi sorun yasiyolar. Kardesim de ablasi olarak benimle paylasti, durum soyle kizlar :
Kardesimin nisanlisi cok hassas bi kiz, kardesimin de bazen ihmallikleri oldugu icin nisanlisini kizdiriyo bazen. Kardesimin nisanlisi kardesimden yaptigi herseyi soylemesini ve ondan hicbisey saklamamasini istiyomus. Ama kardesim bi kac kez yaptigi seyleri nisanlisiyla paylasmayi unutmus ve bu yuzden aralari bozulmus, kardesimvde bi daha yapmayacagina soz vermis ve barismislar. Dun de buna benzer bi olay olmus, kardesimin anlattigina gore olay soyle kizlar :

kardesim eski sevgilisinden hediye olan saatten kurtulmak icin saati internet sitesinde satisa cikarmis ama satisa cikardigini nisanlisina soylememis.
Dun kardesim lavobodayken nisanlisi kardesimin telefonuna bakarken kardesimin bu ilanini gormus ve kizmis, niye bana soylemedin diye. Kardesim de soylemememin bi sebebi var demis, nisanlisi da soylememenin sebebi ne diye sormus, kardesim soylemek istemese de nisanlisi israr ederek kardesimi konusturmus. Kardesim de eski bi hediye oldugunu, onun icin ondan kurtulmak istedigini, pahali bi saat oldugu icin ve paraya ihtiyacimiz oldugu icin satisa cikardigini soylemis. Nisanlisi da sen nasil hala eski hediyeyi kullanirsin falan demis. Kardesim de zaten ben de kurtulmak icin satiyorum demis. Nisanlisi da ben senin gibi onceki sevgilimin hediyesini kullanacak kadar ADI birisi degilim demis. Kardesim de ADI kelimesini duyunca morali cok bozulmus ve cekmis gitmis. Dun aksam hic iletisim kurmamislar. Bugun sabah kardesim nisanlisina mesaj atmis ve demis ki : tamam ben hataliyim, eski bi hediyeyi kullanmamaliydim, ama ben zaten ondan kurtulmak istedim, sana yalan da soyleyebilirdim ama ben sana herseyiyle dogruyu soyledim, hatami kabul ediyorum. Ama senin bana dedigin ADI lafi cok zoruma gitti, eger gercekten benim adi biri oldugumu dusunuyosan konusmaya gerek yok, ama eger kizginlikla soyleyip te pisman olduysan ozur dilemeni bekliyorum, ozur dilemeden benden bise bekleme..Kardesim bunlari sabah yazmis ama nisanlisi hicbir tepki, ses vermemis. Kardesim de bana sordu abla ne yapayim diye. Ben de sen uzerine duseni yapmissin, tamam hatalarin var ama ne olursa olsun oyle bi sozu soylemeye hakki yok onun icin beklemede ol o bise yazmadan da bise yazma dedim. Sizce dogru bi akil mi vermisim ?

Bence doğru demişsiniz. Naiflik tek yönlü işlemiyor; hassas bir insanın kullanacağı bir kelime değil "adi".

Ama daha fazla karışmayın; sonra kabak döner dolaşır sizin başınıza patlar :)

Evet daha ne yapsın çocuk ki zaten çok büyük bi hata olsa bile saygi kaybedilmemeli adi ne demek? Hiç hoş değil diyeceğini demiş beklesin bencede

kız hassas değil kaprisli
ve erkekleri en yoran şey kadınların kaprisli halleri
hassas olan insan, karşısındakine hatasını söylerken kelimelerde daha seçici olur

Kız çok şımarıkmış. Bırakın burnu surtsun. Surtemezseniz ömrüne yazık kardeşinizin. Yol verirsiniz gider.

Daha nişanlıyken böyle bir kelime söylemesi gerçekten çok ayıp etmiş ama kızda eski sevgilisinin hediye ettiği saati kolunda taşımasına haklı olarak kızmış kıskanmış ama bu şekilde tepki vermemeliydi bencede zamana bıraksın yalnız bu kız fena gibi geldi bana bencede iyi demişsiniz zamana bıraksın ne olursa olsun hakaret etmemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…