Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar az önce annem aradı gamze nidanın kakasını ve çişini yaptıgı yerden akıntı gibi kan gelmiş premature bebekte bu normalmi bide epilepsi hastalığının tedavisi varmı
arkadaşlar az önce annem aradı gamze nidanın kakasını ve çişini yaptıgı yerden akıntı gibi kan gelmiş premature bebekte bu normalmi bide epilepsi hastalığının tedavisi varmı
Bazen doğumdan hemen sonra kız bebeklerde anneden aldığı ösrojen hormonundan kaynaklanın hafif kanlı akıntı gelmesi normal ama gamze nida doğalı 5 ay oldu diye biliyorum. Bu kadar süre sonunda olmaması gerekir. Bu konuda size en doğru bilgiyi doktoru verecektir canım. Bir de epilepsi için kullanılan ilaçlar var canım. Bazı bebeklerde erken dönemde tespit edildiğinde tedavi edilebiliyor.
cevaplarınız için teşekkür ederim peki nida doğalı 5 ay oldu ama hastaneden 1 haftalık gibi demişler nasıl oluyor pek anlamadık açıklaya bilirseniz çok sevinirim
canım geçmiş olsun.kızımında bezinde kan görmüştük biz ve eşimle hemen beziyle acile gitmiştik..açık pembe kandı ve dr.önemsiz olduğunu kız bebeklerinde olabilceğini sölemişti..ama açık pembeyse önemsiz..rengi önemli..tekrarlamadı bi daha..
canim benim bebegim de epilepsi hastasi ve ilac tedavisi var ama bazi bebeklerde tam olarak yok edemiyorlar epilepsiyi benim bebegim ilac kullandigi halde hala nobetleri devam ediyor