Gebeliğe Hazırlık Kizlar acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadglozgrr

Prens ve prenses annesi 🥰
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
702
1.210
63
28
Kızlar takvime göre dün yumurtlama günümdü fakat yaklaşık 1 saat önce kasik agrım başladı sizce dün deyil de bugün mu yumurtladim büGünüde degerlendirmelimiym bu ağrı normal mi şuan moralim çok bozuldu bacaklarim cekiliyor adeta kramplar var karnimda adet mi olcam yoksa yumurtladimmi

Yumurtlama zamanı değil çatlama zamanı ağrı olur ve gayet normaldir. Değerlendirmeye çalışın en önemli gün bugün

Sen adetine kadar bekle bence. Ama catlamadan sonraki 15. Günde testte çıkar genelde erken gebelik testinde ama yine de adeti beklemen psikolojik olarak daha iyi

Bence takvime güvenme 7 ay o şekilde denedik olmadı. 2 ay test kullandım ikisinde de 12. Gün yumurtladım takvimde hep 14. Gün gözüküyordu

Bence takvim yanıltıcı oluyor ben bu ay ovülasyon takibi yaptım bende 14 gün yumurtlama gösterdi ama ovülasyonda 12 ve 13 yumurtlama 14 gün çatlama gösterdi bende bu ay ilk kez kullandım bat 28 ocak günümü bekliyorum tutmazsa yeniden deneyeceğim

Gerçekten mi bende yumurtladim ama adet olcam diye cok üzüldüm çok teşekkür ederim allah razı olsun ben çok istiyorm bi bebeğim olsn
O agri adet agrisi degil daha. Benim de ,yeni adete 14-15 gun kala bacaklarim kasiklarim cok agriyo .yumurta catladi bugun de dewam et, sonra da gun asiri. Allah korusun buay adet olursanda ,birdaha ki ayda yumurtlama ya 2gun kala birliktelik yap.telefondaki takvime de cok guwenme .bana buay 15i yumurtlama gosteriyodu ,ama 21inde yumurtlama oldu. Ovulasyon test kullanmasam kacirirdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…