Kızlar acil

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Merhaba kızlar ben 3 aylık evliyim ve vajinusmusum. Tam yumurtlama dönemimde eşimin spremleri vajina bölgeme bulaştı tam vajina bölgeye. Adetime 5 gün var ama kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum acıkıyorum aynı zaman da belim göğüslerim kasıklarım da ağrı var. İki kere de rüyamda gördüm bu arada sizce hamile olma ihtimalim nedir bu şekil hamile kalan varmı

Bu şekilde hamile kalan var ama iyilesmeden hamile kalmazsiniz insallah. Muayeneler cok zor olur dogum mecburen sezaryen olur.

Bilmiyorum. Yumurtlama dönemim oldu için şüpheleniyorum vajina da ıslaklık varsa spermler daha kolay ulaşabiliyormuş diye duydumm

Canım ben hiç bu şekilde hamile kalan duymadım.. Mümkün olabileceğini de düşünmüyorum açıkçası.. İçeriye gelmesi lazım rahime kadar ulaşması lazım.. Spermler belli ısılarda canlı kalabiliyor diye biliyorum.. Dışarıda zaten canlılığını yitirdiğini kanısına vardım.. Ama tabi ki Allah ol derse herşey olur.. Çok net emin bilgiler de değil bu dediklerim sadece konuşulurken duyduklarım.. Ama ben yine de içeri girmeden hamile olma olasılığını düşünmüyorum..

Bir de bence vajinismustan biran önce kurtulmanın yolunu bulun.. Artık çok zor değil bakın burda birsürü arkadaşımız var bunu yenen.. Hatta bazıları tedavisiz Sizde deniyorsunuzdur muhtemelen inşallah en kısa zamanda sizde kurtulursunuz.. Kafanızı boşaltın bence bebek mevzuzuyla alakalı.. Bunu yendikten sonra hem cinselliğin tadına varacaksınız hem de sağlıklı cinsel hayat sonrası zamanı geldiğinde zaten bebiş düşüneceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…