Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok adet olurken normal kac gun geliyorsa adetin o normal adettir hamile olunmamali bence.ama kanama lekeyse az miktarda o hamilelik belirtisidir ön belirtilerdendirkızlar adet olurken hamile kalan varmı yada adet olurken hamile belirtileriniz nelerdi ???
Yok adet olurken normal kac gun geliyorsa adetin o normal adettir hamile olunmamali bence.ama kanama lekeyse az miktarda o hamilelik belirtisidir ön belirtilerdendir
Bende kurtaj olmustum olmadan once belirtiler arasinda sadece kasiklarim hafif agri olmuştu.bazi kadinlarda ara kanama olamayabiliyormus.bende de olmadi ama kafif kasik agrim olmustu.
Cok vardi hamileylen bende idrar yollarini enfeksiyonu vs sandm tahlilde bisey cikmamisti ozamanlar.birde hamilelik belirtileri arasnda kabizlik olur acayip kabizdim ben ozmnlar.benimde suan adetm gecikti tarlusal kullaniyorm ins gelcek adetim 5 gun gecti tatliya karşı istegm vsr su sıralar aserme kabizlik glguslerimde hassiyet yok mesela ondan adet belirtisidir diyorum antibiyotik kullanmistm birde 1000 mg ondan gecikmistr die dusundm oyle belirti farklati var hamilelik ve adet belirtileri arasinda.bir kac kere idrar testi de yapabilirsin emin olmak istersen negatif cikarsa bir kez daha yaparsın olmadi 4 5 gun sonrabir daha yaparsin illaki biri dogruyu spyler ama cift çıkarsa o kesin dogrudur diyor uzmanlar.benimde oyleydi kurtaj olmadan once cok uzulmustum.suan bendeki adet belirtisi olmali ama eminimPeki sık tuvalete çıkma gibi bi durum. Varmıydı bende yok suan sadece 1 kere kasık ağrım vardı oda yok ara sıra oluyo bugun test yapıcam bakalım
Cok vardi hamileylen bende idrar yollarini enfeksiyonu vs sandm tahlilde bisey cikmamisti ozamanlar.birde hamilelik belirtileri arasnda kabizlik olur acayip kabizdim ben ozmnlar.benimde suan adetm gecikti tarlusal kullaniyorm ins gelcek adetim 5 gun gecti tatliya karşı istegm vsr su sıralar aserme kabizlik glguslerimde hassiyet yok mesela ondan adet belirtisidir diyorum antibiyotik kullanmistm birde 1000 mg ondan gecikmistr die dusundm oyle belirti farklati var hamilelik ve adet belirtileri arasinda.bir kac kere idrar testi de yapabilirsin emin olmak istersen negatif cikarsa bir kez daha yaparsın olmadi 4 5 gun sonrabir daha yaparsin illaki biri dogruyu spyler ama cift çıkarsa o kesin dogrudur diyor uzmanlar.benimde oyleydi kurtaj olmadan once cok uzulmustum.suan bendeki adet belirtisi olmali ama eminim
Tamamdır merak ettim sonucunu buraya yazarsın sonra.bende ins olcam tarlusal adet sökücu kullaniyorum ins olcam sistim cokBende sık tuvalete çıkma kabızlıkta yok sadece aşerme var ama akşama test yapıcam bakalım olmadı dediğin gibi 3 veya 4 gün sonra test yapıcam bakalım adetliyken bende akıntı olur adet olcağımı ole anlarım ve en fazla 1 hafta sonra adet olurum ama her kadının ki başka tabi
Tamamdır merak ettim sonucunu buraya yazarsın sonra.bende ins olcam tarlusal adet sökücu kullaniyorum ins olcam sistim cok![]()
Tamamdır merak ettim sonucunu buraya yazarsın sonra.bende ins olcam tarlusal adet sökücu kullaniyorum ins olcam sistim cok![]()
Ahaha iyi bari bende deilmisim ohhhHamile deyilim![]()
Ahaha iyi bari bende deilmisim ohhh![]()