• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardm lazer yaptırdm ama....

mmblackrose

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
226
1
316
39
Konya
Çok üzgünüm çoook
merhaba kızlar
ben genital,koltuk altı ve bacak lazer yaptırdım.oke onlarda bi sorun yok bittiler ancak bugun yeni çıkan yogun işik sistemi yani sarı tüyleri gören laseri yaptırdm.kollarım feci yandı acıdan kıvrandm izler berbat sanki kaplan tarafından cırmalanmış gibiyim...çizgi çizgi...normal deddiler ama bilmiom yaptıran varmı aranızda...?????nolur yardımı olun ayrıa tüylerde hala duruo dökülejek mi bunlar daha?

Son düzenleme:
Sarı tüyleri gören bir lazer sistemi yok.Çizik çizik olması da bence normal değil:/

yoğun ışık sistemi dediğiniz cihaz IPL mi?Benimde ince tüyler için IPL ile yapıldı çok canım yandı ve kolumun birkaç yerinde çizik çizik izler var.yaptıralı 3 gün oldu ilk güne göre izler hafifledi.yapan kişi küçük izler olabilir ama korkma geçer demişti.inşallah dediği gibi olur.

Konyada nereye yaptirdin canim?
Benim lazer epilasyonla ilgili bilgim yok ama insallah onemli bir durum degildir.

ben yüz bölgeme yaptırdım hiç birşekilde iz falan olmadı 3. seansımı oldum kıllar kalmadı denecek kadar az çok çok memnunum elimle bile dokunmak istemezdim şimdi şükür diyorum daha önce yaptırsaydım diyoerum

ay kızlar valla rahatladım ben dokülmicek sandım....çünkü hala duruolar bugun daha ii oldu kollarım izler hafifleşti...balperisi konyada elife gidiyorum...=)

canım koltukaltı,bacak ve genital bitti demişsin kac seansta bitti bende yeni basladımda kac seansta biter

Back