ya arkadaslar ben dün yani adetimin 21.günü progesteron baktırdım fakat sonuç 4.60 bu degere göre yumurtlamamış mıyım ben....acaba bu yüzden mi bebişim olmuyo lütfen yardım çok mutsuzumm
canım değer epeyce düşük çıkmış. bence bi dr. la görüş. takviye verebilir sana. benim değerler de 5- 6 arası çıkıyordu yumurtaların yeterli kalitede olmadığını söyleyip hemen hap vermişti.telaş yapma dr.la görüş.
sevgicim 10 dan yuları olması gerekli progestron değerinin.
benim bi arkadaşımın 18.66 çıkmıştı, güzel bir değer demişti dr.
canım sen neden aylık ovulasyon takibi yaptırmıyorsun?
ilaçla bu düşük çıkan sonuç düzenlenebilir :teselli:
canim buraya yazma bence progestron testi diye arattir daha iyi bilgi alirsin.
ben arastirmalarim sonucu aklimda kalanlari yazayim. eger sonuc 10 dan dusuk cikmissa bile bu tek basina bir anlam ifade etmiyor. 2 kere daha yapilip toplamina bakiliyor o zaman. 30 olmasi iyi anlamina geliyordu yanlis hatirlamiyorsam.
yani dusun ki dun yumurtladin ve bugun test yapildi. o zaman tabi progestron dusuk cikar. kac gun arayla bilmiyorum ama ilk deger az cikmissa iki kez daha bakiliyor. cunku 21. gun yapilan testte, 20. gun yumurtlamis bir insanla 14. gun yumurtlamis bir insanin progestron degeri ayni olmaz.
21. günde benim progesteronum 6 çıkmıştı. dr um yumurtlama olmamış demişti. bence sen sakin bir hastanedeki kadın doğumcuya git
21. günde benim progesteronum 6 çıkmıştı. dr um yumurtlama olmamış demişti. bence sen sakin bir hastanedeki kadın doğumcuya git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?