kızlar acil yardımmmmmmmmmmm

sevgii35

Kuzularım❤️❤️
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
1.373
15
683
Diğer
ya arkadaslar ben dün yani adetimin 21.günü progesteron baktırdım fakat sonuç 4.60 bu degere göre yumurtlamamış mıyım ben....acaba bu yüzden mi bebişim olmuyo lütfen yardım çok mutsuzumm

canım çok bişe anlamadım yazdığından ama adet başlangıcından sayarsan 13-16. günler arası sanırım yumurtlama

canım değer epeyce düşük çıkmış. bence bi dr. la görüş. takviye verebilir sana. benim değerler de 5- 6 arası çıkıyordu yumurtaların yeterli kalitede olmadığını söyleyip hemen hap vermişti.telaş yapma dr.la görüş.

sevgicim 10 dan yuları olması gerekli progestron değerinin.
benim bi arkadaşımın 18.66 çıkmıştı, güzel bir değer demişti dr.

ya arkadaslar ben dün yani adetimin 21.günü progesteron baktırdım fakat sonuç 4.60 bu degere göre yumurtlamamış mıyım ben....acaba bu yüzden mi bebişim olmuyo lütfen yardım çok mutsuzumm

canım sen neden aylık ovulasyon takibi yaptırmıyorsun?
ilaçla bu düşük çıkan sonuç düzenlenebilir :teselli:

canim buraya yazma bence progestron testi diye arattir daha iyi bilgi alirsin.

ben arastirmalarim sonucu aklimda kalanlari yazayim. eger sonuc 10 dan dusuk cikmissa bile bu tek basina bir anlam ifade etmiyor. 2 kere daha yapilip toplamina bakiliyor o zaman. 30 olmasi iyi anlamina geliyordu yanlis hatirlamiyorsam.

yani dusun ki dun yumurtladin ve bugun test yapildi. o zaman tabi progestron dusuk cikar. kac gun arayla bilmiyorum ama ilk deger az cikmissa iki kez daha bakiliyor. cunku 21. gun yapilan testte, 20. gun yumurtlamis bir insanla 14. gun yumurtlamis bir insanin progestron degeri ayni olmaz.

saol canım moralim bozuldu yaaa.ama benim tahlili yaptırdığım hastanenin deger aralıkları 1,7-24 arasıydı yinede düşükmü anlamadımmm

sevgicim 10 dan yuları olması gerekli progestron değerinin.
benim bi arkadaşımın 18.66 çıkmıştı, güzel bir değer demişti dr.

saol canım siteye baktımda genelde 10 ve üzeri için iyi denmiş.işin garibi doktor bana normal dedi başından savmak içinmi acaba çok kalabalıktı

canım ben yumurtladığımı hissediyorum kasık ağrısından vs...yada hissettiğim başka bişeydi bilemiyorumgenelde 10-12.günler yumurtluyom yani bu değerin yüksek çıkması gerekirdi...

21. günde benim progesteronum 6 çıkmıştı. dr um yumurtlama olmamış demişti. bence sen sakin bir hastanedeki kadın doğumcuya git

kızlar ya çok kişi cvb vermemiş ama ben doktora gittim hemde 2 tane.biri sorun yok yumurtlamışsın dedi diğeri yumurtlama olmamış dedi kime inanıcam şaşırdım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…