Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif gibi, kan verinkızlar herkese selamm kalktığım gibi test yaptım 5 dk içinde bu şekilde oldu 2.günü gecikmemin bide bu ay gec yumurtladım yalancı pozitif görme ihtimalim yok değil mi elim ayağım titriyo şuan Eki Görüntüle 3566547
İnovita gibi duruyor. Bende hiç pozitif cıkarmamıstı. Pozitif bence. Baska test varsa yine yapınkızlar herkese selamm kalktığım gibi test yaptım 5 dk içinde bu şekilde oldu 2.günü gecikmemin bide bu ay gec yumurtladım yalancı pozitif görme ihtimalim yok değil mi elim ayağım titriyo şuan Eki Görüntüle 3566547
Yani şu an pozıtıf duruyor en ıyısı kan verin kanda yoksa bellı aralıkla tekrar verin dıyorlar bende geç yumurtladım adetımde bugün 2. Gün gecıktı yumurta gelıstırıcı hap ve vitamin kullandım döngümü etkilemediyse adet olmuyorum bende kan vereceğim yaptığım testlerde çizgi göremedim benkızlar herkese selamm kalktığım gibi test yaptım 5 dk içinde bu şekilde oldu 2.günü gecikmemin bide bu ay gec yumurtladım yalancı pozitif görme ihtimalim yok değil mi elim ayağım titriyo şuan Eki Görüntüle 3566547
Yarın hastane randevum var büyük ihtimalle beklerim tabi çatlamazsam meraktanPozitif gibi, kan verin![]()
Önceki günler yaptınız mı ben adet oncesı iki gün ve dün yaptım bir şey çıkmadıPozitif gibi, kan verin![]()
Körkütük hastayım günlerdir hiçbir belirtim de olmadı oldu yada ben farketmedim 4 ay önce kistim vardı hiç kontrole gitmedim yarındı kontrolüm acaba yine mi kist var diye düşündüm gelmeyince yerleşme kanamasıda olmadı sadece gögüslerimde hassasiyet vardı normalde bugünde yapmıycaktım test son testimdi hadi deneyeyim dedim 5 dk içinde böyle oldu yarın doktor kontrolünde belli olur inşallah varsadaYani şu an pozıtıf duruyor en ıyısı kan verin kanda yoksa bellı aralıkla tekrar verin dıyorlar bende geç yumurtladım adetımde bugün 2. Gün gecıktı yumurta gelıstırıcı hap ve vitamin kullandım döngümü etkilemediyse adet olmuyorum bende kan vereceğim yaptığım testlerde çizgi göremedim ben
İnşallah sevıncınız tamamlanır bend ebekluyorım dün bir şey çıkmadı korktum yumurtlamam geç oldu ondan mı ya da artık varda geç dollenmemı bılemıyprımKörkütük hastayım günlerdir hiçbir belirtim de olmadı oldu yada ben farketmedim 4 ay önce kistim vardı hiç kontrole gitmedim yarındı kontrolüm acaba yine mi kist var diye düşündüm gelmeyince yerleşme kanamasıda olmadı sadece gögüslerimde hassasiyet vardı normalde bugünde yapmıycaktım test son testimdi hadi deneyeyim dedim 5 dk içinde böyle oldu yarın doktor kontrolünde belli olur inşallah varsada
Fazla idrar damlatilmis bu teste, sonuc guvenilir degil.kızlar herkese selamm kalktığım gibi test yaptım 5 dk içinde bu şekilde oldu 2.günü gecikmemin bide bu ay gec yumurtladım yalancı pozitif görme ihtimalim yok değil mi elim ayağım titriyo şuan Eki Görüntüle 3566547
Önceki günler yaptınız mı ben adet oncesı iki gün ve dün yaptım bir şey çıkm
İnşallah şu bayram üstü gerçekten Allahım yüzümüze gülsün ben korkudan ovülasyon testi yaptım dünden önceki gün bakalım diyolarya hamileysen ikiside koyu çıkar diye bende silik çıkmıştı çok koyu değildi artık negatif görmekten bıkmıştım bide bugün erken gebelik denedim sende bugün yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bende daha 2 gün beklicektim halbuki ama dayanamadımİnşallah sevıncınız tamamlanır bend ebekluyorım dün bir şey çıkmadı korktum yumurtlamam geç oldu ondan mı ya da artık varda geç dollenmemı bılemıyprım
Başka elimde kalmadı yarın kontrolüm var artık orda öğreneceğim çok bekletmedim aslında ama birde hemen o çizgi belirginleşti yani ilk 2 dk içinde gördüm belki daha çok belirginleşir diye 3 dk daha bekledim aynıydıFazla idrar damlatilmis bu teste, sonuc guvenilir degil.
Elinizde var ise baska bir test daha yapin ve tek bir damla idrar damlatin ya da batirmalilardansa batirip 2-3 sn bekletip hemen cekin.
Amin inşallah benimde ovulasyonlr silik çıkıyor ama bazen geç döllenme denılen şeyde oluyor yumurtlamadan sonrakı 17. gün en net sonuç olur denılıyor ki o zaman adet gümüzde baya gecmıs olacak inşallah bekleyıs içinde olan herkesin bekleyişi netıcelenırİnşallah şu bayram üstü gerçekten Allahım yüzümüze gülsün ben korkudan ovülasyon testi yaptım dünden önceki gün bakalım diyolarya hamileysen ikiside koyu çıkar diye bende silik çıkmıştı çok koyu değildi artık negatif görmekten bıkmıştım bide bugün erken gebelik denedim sende bugün yumurtlamadan sonraki 12. Günüm bende daha 2 gün beklicektim halbuki ama dayanamadım