• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar acil yardımmm

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
saçımı açtım yer sarı oldu deneme yaptım.fakat sorun şu saç uçlarımda kızıl boya vardı orayada denedim renk değişimi olmadı şimdi bu kızıl rengi nasıl kapatacağım:uhm:dip boya alayım birde perosidle sacede kızıl rengi yok etmem gerekli hangi renk boya kızıl rengi yok eder.lütfen hemen cevaplarsanız sevinirim şehir dışına çıkacağım bu halde gidememsenağlama kızıllığı kapattıktan sonra sarıya boyayacağım kızıllığı kapatması kolay bi renk olsun.ooofff çok zor durumdayım.sositososito

evet açıcı ile kızılı açmak zordur , kızılı küllüler daha iyi alır küllü kumral küllü kahve gibi anladığım kadarı ile daha sonra sarıya boyayacağınız için açık renk ile kapatmak istiyorsunuz kızılı , ok kızıl kapanır ama sarı yine ve yine olmaz ,açıcının yapamdığını sarı boyalar zor yapar çünkü kapatsanız bile kızılı başka renklerle o kızıllar altta hep var olacak ve yine dön başa olacak sarı yaparken , şimdilik dediğim renklerle kapatın uzadıkça kesilen saçtan kızıllıklar gider sarı olur öylelikle ama şunuda belirteyim açık renkler ile yinede tek seferde tam olarak kapanmaya bilir kızıllar [ gerçi ne derece kızıl bilemiyorum ama ] kendimce her alternatifi saydım , kolay gelsin diyeyim

1 yıldır boya yapmadım uç kısımları kızıl ama soluk bir kızıl oldu yıkandıkça açıldı yani.sarıya boyadığım yerde turunculuk oluştu:sinifsinif:

bence yarı yarıya açık küllü ile küllü kumralı karıştırın hangi taraf koyu ise uçlar veya dipler oralara en son sürün,fotoğraf eklemeniz mümkünmü? daha net konuşabilirim ilk önce nereye uygulayacağınıza dair duruma göre değişecek çünkü atıyorum dipler koyudur uçlar turuncudur ama açıktır

saçım arkasında var saçımı kat kat kestirmiştim önlerde hiç kızıllık yok sadece arkada arkanın diplerindede yok .sadece arka uçları. foto ekliyorumda çıkmıyor

ok o kadar kızıl sorun olmaz bu dediğim renkleri yaparsan çok az olsada zaten katlıymış oralar uzayınca sadece oradaki kızıllar temizlenir , peki şuan hertarafını açtınız mı saçlarınızın ,tamamını açıpta yapacaksınız değil mi boyayayı eğer öyleyse veya açtıysanız şuan dediğim boyaları uygulayın

sağol canım kızıllığı biraz kaldı 5 gün sonra tekrar uçları boyrım o kadar çok kalmaz sonrsda sarıry boyarım

adına sevindim evet birsüre sonra tekrar boyayınca dahada oturur , sarılaştırmak içinse yavaş yavaş boyanın numarasını küçülterek olmalı ve yine küllü olmalı örneğin sanırım 7.1 açık küllü kumral sa sarı için 8.1 uygun olur , oda 3. boyamaya anca olur şuan sadece uçları yaparsınız daha sonra sadece açık kumralla ondan sonra 8.1 le sarılaştırırsınız ama aradaki süreyi yayın ki saç yıpranmasın , zira gün geçtikçe dahada açıcılı boyalar uygulayacaksınız , bol şanskaydirigubbakcemile5

Back