Kızlar acil yardımmm

semracake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
4
9
1
25
Kızlar merhabalar öncelikle bu sitede yeniyim 5 aylık evliyim daha önce bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum şimdi çocuk sahibi olmak istiyoruz son adet tarihim 7 Aralık doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım ve 16 aralıkta ilişki oldu ilişkiden sonra kahverengi kanamam ertesi gün kanamam başladı 3-4 gün sonra bitti şuan bel ağrım ve bazen tamamen bazen sol kasıklarımda ağrı oluyor mide bulantısı göğüs hassasiyetim sık idrara çıkmam yok sizce gebe olma şansım var mı?

Vala daha yeni hastalıgınız bitmiş gebelik değildir gibi geldi ama hayırlısı olsun hakkınızda

Sık idrara çıkma gibi belirtiler çok sonra geliyo. 16 sında ilişki olmuş bugün 23 ü hamile olma şansınız olsa bile şuan için bir belirti göstermesi mümkün değil. 1 haftalık oluyor düşündüğünüz zaman. Adetiniz geciktikten sonra test yapabilirsiniz. Bebek düşüncesi kafada olunca en ufak belirtiyi hamileyim sanıyor insan ama sizin icin çok erken. Dedigim gibi adet gecikmesi olursa erken gebelik testi yapabilirsiniz.

Vala daha yeni hastalıgınız bitmiş gebelik değildir gibi geldi ama hayırlısı olsun hakkınızda
Amin inşallah hepimizin piskolojik mi bilmiyorum ama bugün sabah midem bulandı tiksindim test yaptım reglime 7 gün var negatif çıktı kan testi yapsam mı acaba

Amin inşallah hepimizin piskolojik mi bilmiyorum ama bugün sabah midem bulandı tiksindim test yaptım reglime 7 gün var negatif çıktı kan testi yapsam mı acaba
Psikolojik olabilir canım.. ama içim rahat etsin diyorsan sağlık ocagına yaptır

Naçizane daha gencsiniz, evliliğin tadını çıkarın. Bebek olduktan sonra her seyiniz ona odaklanacak. İlk sene evliliğinizi oturtun bir. 5 ay çok kısa süre evlilik için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…