Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar saclarim okadar yaglaniorki sabah yikiyorum aksama kadar yaglaniyor kokusundan ben ta rahatsiz oluyorum
yikamasamda cok fena kasiniyor birde deli gibi dokuluyor bu birden oldu
boyle birsey yasayipta cozum bulan varmi lutfen yardimmmm
evet canim haci sakir beyaz parfumsuz sabunla hergun yikadim gecti ve demir vitaminim eksikmis demir vitamini aliyorum ama herkes demir vitamini almasin sadece doktor yazarsa alinAtyil bi çözüm bulabildin mi
Şu anda ne kullanıyorsunuz?evet canim haci sakir beyaz parfumsuz sabunla hergun yikadim gecti ve demir vitaminim eksikmis demir vitamini aliyorum ama herkes demir vitamini almasin sadece doktor yazarsa alin
Schwarzkopf kullaniyorum. Yaglandirmiyor. Yine arada haci sakirle yikiyorum. Yüzümüde haci sakiler yikiyorum yaglanma ve sivilclerde yok olduŞ
Şu anda ne kullanıyorsunuz?
Bende almıştım geçen ay Schwarzkopf un siyah olanını fakat hiç begenmedim kupkuru yapıyordu saçlarımı ☹Schwarzkopf kullaniyorum. Yaglandirmiyor. Yine arada haci sakirle yikiyorum. Yüzümüde haci sakiler yikiyorum yaglanma ve sivilclerde yok oldu
Demekki senin saclarin kuru. Benim saclarim cok yagli bir gün yikamasam ikinci gün acayip yag kokuyor. Schwarzkopf un kuru saclar icin olanini dene belki iyi gelir. Siyah olani zaten erkeler icin degilmi?Bende almıştım geçen ay Schwarzkopf un siyah olanını fakat hiç begenmedim kupkuru yapıyordu saçlarımı ☹
Hayır üstünde yazmıyor birde eşimde kullandı onunkinide kupkuru yaptıDemekki senin saclarin kuru. Benim saclarim cok yagli bir gün yikamasam ikinci gün acayip yag kokuyor. Schwarzkopf un kuru saclar icin olanini dene belki iyi gelir. Siyah olani zaten erkeler icin degilmi?
Demekki senin saclarin kuru. Benim saclarim cok yagli bir gün yikamasam ikinci gün acayip yag kokuyor. Schwarzkopf un kuru saclar icin olanini dene belki iyi gelir. Siyah olani zaten erkeler icin degilmi?
Schwarzkopfun tururuncu sisesini bi dene. Bende cok sampuanlar degistirdim en pahallilarindan aldim is arkadasim tabsiye etti schwarzkopfu hem fiyati uygun hemde cok kimyasal madde yok icindeBirde saçlarım 3 günde yaglanıyor normalde çok kuru degil normal saç tipi fakat öyle oldu bende anlamadım.
Hım anladm tm tşkr ederim deneyecegim.Schwarzkopfun tururuncu sisesini bi dene. Bende cok sampuanlar degistirdim en pahallilarindan aldim is arkadasim tabsiye etti schwarzkopfu hem fiyati uygun hemde cok kimyasal madde yok icinde