• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar acil yardımmm lütfen (RESİMLİ)

meditasyoncu

Afet-i Devran
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
172
0
296
İzmir
Kızlar herkese merhba ben yeni üyeyim.Sizlere bişey danışmak istiyorum saçlarım uzun zamandır kızıldı çok da güzeldi ama sıkıldığım için şubat ayında 2 kere açıcı kullanılarak saçlarım kahverengiye döndürmeye çalıştı kuaför ama yapamadı ne yazık ki. 1-2 hafta içersinde o kahverengilik gitti yine kızıl kızıl çıktı saçlarım çok üzüldüm o kadar işlem uyguladıkları halde yine de kızıllıkların çıkmasına. Sonra nisanda saçlarımı palette koyu kahve 3.0 a boyadım ve siyah oldu resmen ama en azından kızıllıklar gitti. Kendi doğal rengimse kumral. Yeniden bu tonlara dönmek istiyorum. Şuandaki saçımı ve istediğim saç rengini ekledim. Saçlarımın o eklediğim resimdeki hale gelebilmesi için ne yapmam lazım fikir verirseniz çok sevinirim saolun.

Son düzenleme:
kendi saçının gelmesini bekle ya da sabunla boyayı akıtmaya çalış sonrada boyat.

saolun kızlar teşekkür ederim :)
ama ben şöyle düşünmüştüm. hani bikaç kez açık renk bi boyaya boyatsam ondan sonra o rengi elde edemez miym ki hiç böyle yapan yok mu?

bıraz zaman lazım cıkolata kahveye boyat ama once sımdıkı renk aksın bı. dedıgım gıbı cıkolata kahveye boyat bu renk akınca acık bı renk oluyo benım kı oyle oldu benım kı sırf sıyahtı actırıp cıkolata kahveye boyattım aktı sımdı acık bı renk oldu

bıraz zaman lazım cıkolata kahveye boyat ama once sımdıkı renk aksın bı. dedıgım gıbı cıkolata kahveye boyat bu renk akınca acık bı renk oluyo benım kı oyle oldu benım kı sırf sıyahtı actırıp cıkolata kahveye boyattım aktı sımdı acık bı renk oldu

teşekkür ederim kokos89. çikolata kahve iyi fikir çünkü açtırmak istemiyorum saçımı :)

Back