canım çocuğu hemen doktora götür serum gerekiyosa takılmalı çocuğunun iyiliği için bunu yap ben yavrumu susuzluktan son anda kurtardım Allah korusun onun canı yanacak diye daha çok zarar verme yazını şimdi gördüm umarım götürmüşsündür yok hala götürmediysen hemen götür durumdan da haberdar et geçmiş olsun
öncelikle geçmiş olsun.cocugunuzun ishali uzun suredır devam edıyor duruma bakılırsa.vucutta aşırı su atılımı olacagı ıcın bol bol kaynatılmıs sogutulmus ya da arıtılmıs su vermenızi tavsıye ederım.ayrıca dehıdratasyon meydana gelebılecegınden bır saglık merkezıne basvurmanız gerekır.serum ıcın damar bulamıyorlarsa daha deneyımlı bebek ve cocuk hemsıresının oldugu bır klınıgı tercıh edersenız zorluk cekmeyeceksınız.bana kalırsa ıshal hafıfe alınacak bır durum degıl derhal saglık kurulusuna ulasın.
öncelikle kusma ve ishalin nedenini bulmak lazım
ilk önce dizanteriden şüphelendim ama testlerini yaptırmışsınız.
rotaya baktırdınızmı?
ya da başka bir doktora daha görünün.bazen gözden kaçan şeyler olabiliyor.
ishal için pirinç lapası iyidir.yalnız pirinci az yıkıyacaksınız.
bir de bağırsak problemi yaşayan bebekler için probiyotik var.doktorunuza danışarak eczaneden alabilirsiniz.ben çok memnun kalmıştım.
ishalli çocuklara boll boll sıvı takviyesi yapılmalı.
rota virüs aşısı yaptırmış mıydınız..geçmiş olsun..çok ağır geçiriyor canım yaa..ama mutlaka hastanede doktor gözetiminde olsun..duygusallığa gelmez bu iş..
tşkr ederim canım gerçektende hafife alınacak gibi değil resmen çocugunu gözünüzün önünde eriyo
aslında pazartesiden beri gittiğimiz 3. dr bu ama deiğim gbi tahliller temiz çıkıyo fakat hiç birşey yemiyo ve sürekli ishal zannedersem azı dişini çıkartıyo oda yapabilr benim 3. çocugum bu öbür oğlumdada baya bi zorlamıştık az önce havuç elma sıktım ve biberona koyup içireyim dedim ama olduğu gibi çıkardı banyo yaptırdım uyudu süreki zaten uyuklar halde yarın yine gidecez bu son gittiğimiz dr eer ordanda sonuç alamazsam bi dr daha var aklımda onada gidebilirim hepinize desteginizden ve paylaşımınızlan dolayı tşkr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?