Saç Kesim Şekilleri Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var...??????????

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aybukece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
150
0
0
Erzincan
Kızlar benim saçımda röfle vardı ve röflenin üzerine altın karamel boyamıştım ve müthişti. Herkes bayılıyordu saçlarımdaki rengin güzelliğine .. Fakat ben aptallık yaptım . Bi arkadaşımda patlıcan moru gördüm ve harika duruyordu. Deneyeyim değişirim sonra beğenmezsem dedim ve yaptım . Beyaz tenli ve yeşil gözlü bir bayanım her ne kadar yakışsada çok akıyo rezil bir hale geliyo.. 20 günde bir boyuyorum süper oluyo fakat sıkıldım ... Eski halime dönmeliyim kuaföre gitmedim ve hiç danışmadım . Onlar şimdi açıcı falan kullanıp saçımı yakacaklar diye korkuyorumm. önce size danışmak istedim. Bu patlıcan moru saçı açık kahve , karamel veya koyu dahi olsa bu tonlarda bi renge çevirsem dahi bana yeter .. Boya , renk karışımı marka önerilerinizi bekliyorum .

Kızlar benim saçımda röfle vardı ve röflenin üzerine altın karamel boyamıştım ve müthişti. Herkes bayılıyordu saçlarımdaki rengin güzelliğine .. Fakat ben aptallık yaptım . Bi arkadaşımda patlıcan moru gördüm ve harika duruyordu. Deneyeyim değişirim sonra beğenmezsem dedim ve yaptım . Beyaz tenli ve yeşil gözlü bir bayanım her ne kadar yakışsada çok akıyo rezil bir hale geliyo.. 20 günde bir boyuyorum süper oluyo fakat sıkıldım ... Eski halime dönmeliyim kuaföre gitmedim ve hiç danışmadım . Onlar şimdi açıcı falan kullanıp saçımı yakacaklar diye korkuyorumm. önce size danışmak istedim. Bu patlıcan moru saçı açık kahve , karamel veya koyu dahi olsa bu tonlarda bi renge çevirsem dahi bana yeter .. Boya , renk karışımı marka önerilerinizi bekliyorum .

patlıcan morunun üzerine hiçbir renk tutmaz diye biliyorum yine bilgisi olan arkadaşlar beni düzeltsin ama bence öyle. çünkü çok koyu siyaha yakın bi renk. bende bi ara siyah yapmıştm cok aksada sactan cıkmıyor maalesef kesip eksip bitirdim anca...

patlıcan morunun üzerine hiçbir renk tutmaz diye biliyorum yine bilgisi olan arkadaşlar beni düzeltsin ama bence öyle. çünkü çok koyu siyaha yakın bi renk. bende bi ara siyah yapmıştm cok aksada sactan cıkmıyor maalesef kesip eksip bitirdim anca...

Yapma ya ağlıcam şimdii :))))))))))))

Maalesef boyanı akıtmaktan (kusturmaktan) başka çaren yok :ssz: korkma ilk defa yapıyorsan bu kusturma işlemini saçların yanmaz..ben defalarca yaptım yanmadı...biraz yıpranır ama kesmekten iyidir değilmi :34: keratin bakım yaptırırsın yada saç kremleriyle bi şekilde halledersin amaaannn orası çokta önemli değil be ..bu psikolojiden iyidir yani :)))

bende bugday tenlı yesıl gozlu bır kızım saclarım karamel ve sarı uclara dogru. bır ara bende belime kadar ınen saclarımı patlıcan moru yaptım cok guzeldı ama ne ustune hıc bır boya tutmuyor. kesınlıkle kuafore gıdıp acma ıslemı yaptırın. benım sacım kalın tellı ve cok gur oldugundan pek yanmadı ama hırpalandı bır kere sac. duzeltene kadar canım cıktı. neysekı yıne karamel sarı tondayım. cok ıyı bır kuafore gıtmen lazım kesınlıkle. ve bır surude param gıttı :((((. asla sacına baska boya surme kuafor halletsın yoksa gerı donulmez bır renk oluyor.

Bu kusturma _açma işlemini kendimiz yapabilir miyiz . Yani bir boyası falan varmı kendim açcam sonra da boyayacagim bir yöntem varmı acaba.

Back