• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
1.013
1.315
133
24.12.2011 tarihinde nişanım olacak..evde istemiodum babam sağolsun küçük bi düğün salonu tutucak. bende aparatif bişeyler masalara koymak istiyorum.. ama ne yapabilirm ve çok az maliyetle olması lazım... meyve suları ve çerez tadımlık şeyler falan istiyorum.. bunları uygun ve şık bişekilde nasıl yapabilir?????? nolur önerilerinizi bekliyorum

canımm misafiriniz çok olmuycaksa eğer renkli lokumlar var küçük böyle yuvarlak adını bilmyrum ama 10 milyonluk alsan bile bi dünya olur..bi arkadaşn yada kuzenin şık bir tepside misafrlere onu sunablr bi arkadaşmn sözünde yapmşlardı hoştu..birde eğer boş vaktin varsa bilmiyrum uğraşmak istermisin ama bi kaç arkadaşnla bi günde bile birsürü yapablirsinz..arabaları süsledikleri tüller var birde süslü ipler..birazda nazar boncuğu ve mıknats aldınmı tamamdr yine çok masraflı olmuyor biz kuzenime yapmştık..tülleri küçük küçük kesip içlerine nazar boncuklarını koyup süslü kurdelayla bağlayıp arkasınada mıknats yapştrdık küçük renkli kağtlarada isimler yazmştık canım dayımaa bitanecik arkadaşımaa falan şeklinde onuda tülün bi kenarna zımbaladık çok hoş olmuştu gerçektende..bizim hala buzdolabmzda duruyorr tabi biçok ailennde uzun vadeli oluyr hem:))beğenip uygulamak istersenn bunlarıda lokumlarla misafrlere servis yaparsnz

canımm misafiriniz çok olmuycaksa eğer renkli lokumlar var küçük böyle yuvarlak adını bilmyrum ama 10 milyonluk alsan bile bi dünya olur..bi arkadaşn yada kuzenin şık bir tepside misafrlere onu sunablr bi arkadaşmn sözünde yapmşlardı hoştu..birde eğer boş vaktin varsa bilmiyrum uğraşmak istermisin ama bi kaç arkadaşnla bi günde bile birsürü yapablirsinz..arabaları süsledikleri tüller var birde süslü ipler..birazda nazar boncuğu ve mıknats aldınmı tamamdr yine çok masraflı olmuyor biz kuzenime yapmştık..tülleri küçük küçük kesip içlerine nazar boncuklarını koyup süslü kurdelayla bağlayıp arkasınada mıknats yapştrdık küçük renkli kağtlarada isimler yazmştık canım dayımaa bitanecik arkadaşımaa falan şeklinde onuda tülün bi kenarna zımbaladık çok hoş olmuştu gerçektende..bizim hala buzdolabmzda duruyorr tabi biçok ailennde uzun vadeli oluyr hem:))beğenip uygulamak istersenn bunlarıda lokumlarla misafrlere servis yaparsnz

teşekkür ederim canım ilgine.. ama bnm misafirler 150-200den az olmaz.. kalabalığız.. ama lokumlar olabilir de diğeri çok uğraştırır beni vaktim az daha hiç bişeyim hazır değil.. yoksa bende magnet falan bakmıştım ama zamanı ileriye alınca kaldı... başka yiyecek falan ne koyablirm masalara??

teşekkür ederim canım ilgine.. ama bnm misafirler 150-200den az olmaz.. kalabalığız.. ama lokumlar olabilir de diğeri çok uğraştırır beni vaktim az daha hiç bişeyim hazır değil.. yoksa bende magnet falan bakmıştım ama zamanı ileriye alınca kaldı... başka yiyecek falan ne koyablirm masalara??

haklısın canım zaten biz bunları sözde yapmştık ve taş çatlasa 50 kişi falan vardı hep yakın akrabaydı..büyük nişan olcaksa seninki ellerinle birşey yapman gerekmez sanki bilmiyrum nişanlilı yada evli değilm ama gördüğüm kadarylaa..salonda verilen çerez pasta ve meyve suyu yeterli derim..sen diğer eksiklerinle uğraş bence ama en doğrusu annene sor yada büyüklerine onlar daha iyi bilir sankii gerekip gerekmedğini

zaten meyve sularini toptancidan alirsin diye dusunuyorum. Cerezleri de o sekilde satan yerlervar ama bunlar cok klasik seyler gercekten de onun yerine lokum onerisi gercekten guzel hem tatli bir seyler olmus olur. onlari da toptan satan yerler var. kraker falan koyabilirsin masalara ayrica. kolay gelsin..

Back