- 12 Aralık 2022
- 33
- 4
- Konu Sahibi uzunmakarnaa
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır artımed değil doctor daysartı med mi?
Haftaya kan verin gebesinizdirHayır artımed değil doctor days
Ah inşallah inşallah artımed erken gebelik testide yaptım şimdi onda hiç 2. Çizgi gözükmedi bu durumda kafamı çok karıştırdıHaftaya kan verin gebesinizdir
Her test farklı gösteriyor bende artimed göstermedi hamile olduğum halde.Ah inşallah inşallah artımed erken gebelik testide yaptım şimdi onda hiç 2. Çizgi gözükmedi bu durumda kafamı çok karıştırdı
Her zamanki gibi çok yoğun ve afedersiniz pıhtılı değildi ama yine 7 gün sürdüTestlerede hiç güven olmuyor haklısın tabi. Reglin çok yoğun geçti mi ?
Dayanamadım şuan gidiyorum test vermeye bakalım hayırlısıHer test farklı gösteriyor bende artimed göstermedi hamile olduğum halde.
Hadi inşallah Rabbim sevindirsin seni. Kötüye hazırlan ama yinede umudunu kesme haberini bekliyoruzDayanamadım şuan gidiyorum test vermeye bakalım hayırlısı
Aslında artış güzel. Sanırım dış gebelik 2 kere kan veriminden anlaşılmıyor düzensiz artması gerekiyor diye biliyorum dış gebelikte içinizi ferah tutun. Benim anlamında pıhtılı kanaması oldu kaç kere şuan 20. Haftalık hamile. İnşallah sizinde düzenli artışınız devam eder ve kucağınıza almak nasip olurkonu aktif diye yazayım dedim benim adetim 26 ağustos olmam lazımdı o gün kahve akıntı oldu ilk oğlumdada olmuştu şüphelendim test yaptım pozitif çıktı kan verdim 27 sinde 15.30 çıktı dün aşırı kanamaya döndü pıhtılı dr a gittim baktı gebelik var ama bazen ilk başlarda kimyasal olup gidebiliyo dedi cuma günü kontrole çağırdı bugün tekrar kan verdim 29 u 30.50 çıktı bugün kanamam düne göre bi tık daha az sanki ne yaşıyorum bilmiyorum kimyasal gebelik olsa değer düşmezmiydi ? dış gebelik vs olmasından korkuyorum açıkçası