Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya bi kaç gün sonra nişanım var ve bu tüylerle başım dertte ağdaya alerjim var kullanınca çok sıkıntı oluyo bildiğiniz bi yöntem yokmu ya napçam ben acil bi yöntem bulmam lazım nolur bi yardımcı olun
Benim de aynı öyle:/ Ağdadan cildim kızarıyor sivilce oluyor. Acil bir yere gideceksem ya da etek giyeceksem bebek yağı sürüp jiletliyorum pürüzsüz oluyor. Bir defalığa mahsus deneyebilirsin bence
Ya bi kaç gün sonra nişanım var ve bu tüylerle başım dertte ağdaya alerjim var kullanınca çok sıkıntı oluyo bildiğiniz bi yöntem yokmu ya napçam ben acil bi yöntem bulmam lazım nolur bi yardımcı olun
Sadece nişanınızın olacağına güne özel jilet veya tüy dökücü krem kullanabilirsiniz. Sonrasında lazer epilasyon tavsiye ederim düğüne kadar bitmeye varır