- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
Kızlar merhabalar. 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum bebek niyetine girdik fakat öyle çokta kasmadık, gün kovalamadık. Regl döngüm tam 32 gündür ve düzenlidir. Fakat bu ay 4 gün geciktim. 2 gündür ped takarak yatıyorum ama adet olamıyorum. Müthiş bir adet sancım var psikolojik olarak mı bilmiyorum ya da reglim geciktiği için bugün midem bulanmaya başladı. Test yapmıyorum regl olacağıma o kadar eminim ki 1 haftadır ağrı çekiyorum. Sizce başka bir şey olabilir mi stresten mi böyle oldum? Beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim canlarım
Edit: Resmen hamileymişim erken gebelik testim pozitif çıkınca koşa koşa doktora gittim 5 haftalık bir mercimekle karşılaştım
Peki kızlar bu düşük olayları ne zaman belli oluyor bilginiz var mı? Öyle bir risk olsa doktor anlardı değil mi? Son zamanlarda etrafımda çok düşük yapan duyuyorum
Edit: Resmen hamileymişim erken gebelik testim pozitif çıkınca koşa koşa doktora gittim 5 haftalık bir mercimekle karşılaştım
Peki kızlar bu düşük olayları ne zaman belli oluyor bilginiz var mı? Öyle bir risk olsa doktor anlardı değil mi? Son zamanlarda etrafımda çok düşük yapan duyuyorum
Son düzenleme: