• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil yardımcı olmalısınız

Syhppty

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
26
4
6
25
Merhaba arkadaşlar bu siteyi baya uzun zamandır takip ediyorum. Sizler sayesinde deneyimler kazandım yeni bilgiler edindim. Benimse bi sorunum var umarım yardımcı olabilen çıkar. 4 aydır evliyim 2 aydir korunmuyoruz. Son adetim 2 gün gecikti normalde 1 haftayi geçerdi adet kanamam son 2 gün leke şeklinde gelirdi bukez 5 gün sürdü ve bi anda kesildi çok fazla kanama olmadı zaten. Bittigi gün eşimle birlikte olduk daha sonra gün aşırı olmaya devam ettik adetim bittikten sonraki 7. gün 2 3 damla kadar pembemsi bi lekenme oldu. Acaba yerlesme kanaması mi diye düşündüm. Cok fazla hazımsızlık var ve uykuya fazla meyilliyim bu aralar. Ne diyosunuz bu konuyla ilgili yardimci olurmusunuz.

Bende 4 aylık evliyim ve 2 aydır korunmuyorum😄 benim de 4 gün gecikti. Meraktan test yaptım negatif. Ertesi gün adet oldum zaten. Senin gibi uyuma isteği falan da oluyodu ama o da unsülin direncinden kaynaklıymış. Bi de bende polikistik var. Yan i benimke biraz zor.. Ama seni de kötü hissettirmek istemem. Sen en iyisi bi test yap. Emin olursun. Ama normal testte çıkacağını sanmıyorum. Erken gebelik yap.

Hamile olabilirsin de olmayabilirsiniz de şöyleki adeti yeterli olmadığın için lekelenme olmuşta olabilir 😊

Ay ne zormuş bu ikilemde kalmak bu ay kafami en çok karıştıran bu lekelenmem oldu ne yapayim bilemedim test için erken degilmi

Ay ne zormuş bu ikilemde kalmak bu ay kafami en çok karıştıran bu lekelenmem oldu ne yapayim bilemedim test için erken degilmi

Yeni evlendiğinden ve hap ile korunuyorsan ondan da olabilir lekelenme. Çünkü vucut alışık değil. İlişki sırasında vajina zedelenmişse onun lekesiyle de karıştırıyo olablilirsin. Birsürü ihtimal var. Bence adetini bekle.

Merhaba arkadaşlar bu siteyi baya uzun zamandır takip ediyorum. Sizler sayesinde deneyimler kazandım yeni bilgiler edindim. Benimse bi sorunum var umarım yardımcı olabilen çıkar. 4 aydır evliyim 2 aydir korunmuyoruz. Son adetim 2 gün gecikti normalde 1 haftayi geçerdi adet kanamam son 2 gün leke şeklinde gelirdi bukez 5 gün sürdü ve bi anda kesildi çok fazla kanama olmadı zaten. Bittigi gün eşimle birlikte olduk daha sonra gün aşırı olmaya devam ettik adetim bittikten sonraki 7. gün 2 3 damla kadar pembemsi bi lekenme oldu. Acaba yerlesme kanaması mi diye düşündüm. Cok fazla hazımsızlık var ve uykuya fazla meyilliyim bu aralar. Ne diyosunuz bu konuyla ilgili yardimci olurmusunuz.
Benim de ayın 1 inde adetim bitti 4ü gibi korubmadık ilk defa 3 gün sonra hafif leke geldi sonra aşırı yemek yeme isteği halsizlik belimden başlayıp kalçama kadar inen ağrılar beni mahvetti zaten anladım hamile olduğumu diğerlerinde de böyle olmuştu dün test yaptım pozitif bat 25 i, inşallah sende hayırlı sonuç alırsın

Benim de ayın 1 inde adetim bitti 4ü gibi korubmadık ilk defa 3 gün sonra hafif leke geldi sonra aşırı yemek yeme isteği halsizlik belimden başlayıp kalçama kadar inen ağrılar beni mahvetti zaten anladım hamile olduğumu diğerlerinde de böyle olmuştu dün test yaptım negatif bat 25 i, inşallah sende hayırlı sonuç alırsın
Ay pardon pozitif :)) hala alışamadım ya

Benim de ayın 1 inde adetim bitti 4ü gibi korubmadık ilk defa 3 gün sonra hafif leke geldi sonra aşırı yemek yeme isteği halsizlik belimden başlayıp kalçama kadar inen ağrılar beni mahvetti zaten anladım hamile olduğumu diğerlerinde de böyle olmuştu dün test yaptım pozitif bat 25 i, inşallah sende hayırlı sonuç alırsın
Çok sevindim canım senin adına Allah kucağına almayi nasip etsin insallah ben bütün belirtileri yaşıyorum resmen ama yinede fazla düşünmek umitlenmek istemiyorum biraz akışına biraksam kafama takmasam daha iyi olcak diye düşünüyorum ama bu heycan beni bitiriyor baska ne gibi belirtilerin vardi peki biraz bilgi verir misin

Çok sevindim canım senin adına Allah kucağına almayi nasip etsin insallah ben bütün belirtileri yaşıyorum resmen ama yinede fazla düşünmek umitlenmek istemiyorum biraz akışına biraksam kafama takmasam daha iyi olcak diye düşünüyorum ama bu heycan beni bitiriyor baska ne gibi belirtilerin vardi peki biraz bilgi verir misin
Başka hiçbir belirti olmadı sadece iştahım açıldı bide belim aşırı ağrıyordu bacaklarıma vuruyordu ağrısı, ama kişiden kişiye değişir o.hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back